2777
2789
عنوان

گلوم یه حالی شده😑

122 بازدید | 32 پست

چند شب پیش علائم سرماخوردگی داشتم قرص خوردم زودی خوب شد دیگه ندیدم علائمشو امشب داشتم تمیز کاری میکردم

اسپری همه کاره زدم

شیشه پاک کن زدم

گاز پاک کن زدم

اسپری شیرالات زدم

بعد که تموم شد حس کردم تو گلوم انگار خاری چیزی رفته الان نمیدونم علائم سرماخوردگیه یا بخاطر شوینده

چیکار کنم حالا چی بخورم خوب شم

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اب گرم و اینا بخور

اگه خشک هست ، درد خلط یا بوی بد وجود داره عفونته بابد چرک خشک کن بخوری

بهم بگید اگه اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷

منم سرم زدم خوب شد گلوم الان باز احساس میکنم یجوریه😑 دیفنهیدرامین بخورم؟

اصلا نمیدونم خودمم چی بخورم برا همین به تو هم نمیتونم چیزی پیشنهاد کنم😂

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

برا سرماخوردگی توی اینستا میگن لیمو از وسط نصف کنین رو گاز کبابی کنین یکم نمک و فلفل روش بزنین و آبشو بخورین زود خوب میشین. ولی اگه در مورد شوینده اس نمیدونم حین استفاده حتما ماسک و دستکش استفاده کن و پنجره هارو باز بزار

حساسیت به شویندست منم هستم چشمامم میسوزه

اخه هیچ علائم دیگه ای ندارم جز همین گلو یه ور گلومم هست انگار 🫠اب دهنم بزور قورت میدم نمیدونم ویروس یا شوینده گیج شدم

شیربخورنکن باخودت اینکارهارومسمومیت

اصلا خواهر نگو کار همیشمه😂 وقتی اسپری میزنم نصفش برمیگرده تو صورت خودم😂

عه سلام خیلی وقته ندیدمت

سلام عزیزممممم اره خیلی وقته فعالیت نکردم چند بار فقط تاپیک خوندم ولی کامنت نذاشتم

برا سرماخوردگی توی اینستا میگن لیمو از وسط نصف کنین رو گاز کبابی کنین یکم نمک و فلفل روش بزنین و آبش ...

خودمم نمیدونم از چیه فقط قرص سرماخوردگی خوردم هی هم داره بدتر میشه 😑

اصلا خواهر نگو کار همیشمه😂 وقتی اسپری میزنم نصفش برمیگرده تو صورت خودم😂

کاش برات یک بسته ماسک بفرستم

امرورروزتکمیل وکمال من است ومن برای روزی چنین عالی وتمام عیارشکرگزارم.امروزمعجزه از پس معجزه برای من خواهدامدوشگفتیهالحظه ای بازنخواهند ایستاد.

کاش برات یک بسته ماسک بفرستم

بخدا دوتا بسته ده تایی استفاده نشده تو کشوم دارم از بوشون خوشم میاد عادت ندارم بزنمم 😂😂