2777
2789
عنوان

یعنی چم شده

126 بازدید | 24 پست

خانوما من یکی دو هفته اس بعد امتحانات اصلا حال خوبی ندارم انگار سرم جای درس نداره همش از درس فرار میکنم حالا یه امتحان غیبت موجه داشتم پس‌فرداس دیروز همینجوری گذشت امروز از ساعت 8 با زور و گریه یه درس خوندم به خدا نمیدونم چمه من همچین آدمی نبودم دلم میخواد خودمو بکشم اصلا نمیتونم اینجوری باشم 

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

توی نی‌نی سایت فقط باید تاپیک بزنم شوهر بهم خیانت کرد به شوهرم خیانت کردم قتل کردم بزرگترین دروغ زندگیم حس ششم فلان تا یکی بیاد به دردم برسه

توی سخت ترین روزا فقط خدا بود🤍 هر که هر چه کرد با خود میکند ، ذات خوب حاصلش نیکوست . ذات بد با جان خود هم ، بد است.

یه استراحت و حال خوب به خودت بده...و اگه بی حال و خواب آلوده ای ،قرص مولتی ویتامین استفاده بکن

4 روزه دارم استراحت میکنم تا کی اخه😭😭😭😭

اهنگ شاد گوش بده روحیت خوب بشه

کاش وقت داشتم

خب برای خودت وقت بزار تا بهتر بشی

بخدا ندارم 

کاش داشتم ولی نمیشه

جونم در اومده من واقعا درس خوندنو‌ دوست دارم ولی اصلا این چند وقت خیلی پشت سر هم بود امتحانا بدون فرجه تا شب بیدار میموندم انقدر گریه میکردم انگار الان دیگه اصلا حالی ندارم

آخه وقتیم ندارم که بزارم امتحانام دوتاشون مونده وقتو باید بزارم سر قبرم

بخدا ندارم کاش داشتم ولی نمیشهجونم در اومده من واقعا درس خوندنو‌ دوست دارم ولی اصلا این چند وقت خیلی ...

اشکال نداره خستگی روحی و جسمیت با هم قاطی شده منم سال کنکورم اینجوری بودم بعد امتحانات خوب میشی

در دل من چیزیست مثل یک بیشه نور...

دقیقا منم مثل توام امسال دوازدهمم کنکور دارم ولی از وقتی امتحانات تموم شده همش بی حالم همش خوابم میاد الکی الکی گریه میکنم فردا سری صبم امیدوارم با شروع مدرسه ب خودم بیام

میشه برای قبولیم توی فرهنگیان ی آیت الکرسی بخونی؟😍