2777
2789
عنوان

یعنی چم شده

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 24 پست
اشکال نداره خستگی روحی و جسمیت با هم قاطی شده منم سال کنکورم اینجوری بودم بعد امتحانات خوب میشی

حتی جای گریه هم ندارم دیگه:))))

کاش یکی میتونست کمکم کنه نمیدونم به کدوم کوه پناه ببرم 

ببیند هدف ک نباشه ادم بی انگیزه میشه درکتون میکنم کاملا برای شروع از درس های سبک شروع کنید و تایم کم و روز ب روز تایم رو زیاد کنید

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم مثل توام امسال دوازدهمم کنکور دارم ولی از وقتی امتحانات تموم شده همش بی حالم همش خوابم میا ...

حداقل تو تمام کردی ولی من وسط امتحانا درجا زدم نتیجشم دیدم چطور خراب کردم

حالا یکی دوتا دیگه دارم اینارو نمیدونم چیکار کنم بخدا دنبال بهونه نیستم که نخونم ولی آخه مگه یه آدم از صبح تا حالا مغزش معیوبم باشه میتونه دو درس بخونه همونم حتی نخوندم خودمو بکشم بهتره

ببیند هدف ک نباشه ادم بی انگیزه میشه درکتون میکنم کاملا برای شروع از درس های سبک شروع کنید و تایم کم ...

منهدف دارم سه ماهه واسه همون هدف پدر خودمو در آوردم داشتم بهش می‌رسیدم خدا از مدیر مدرسه نگذره با این برنامه دادنش

منهدف دارم سه ماهه واسه همون هدف پدر خودمو در آوردم داشتم بهش می‌رسیدم خدا از مدیر مدرسه نگذره با ای ...

بالاخره تلاش کنید میرسید

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)