2777
2789
عزیزم خودت ک میگی عوضیه ن تو براش مهمی ن دخترای دورش تا عید کات میکنی و میزاریش کنار حال روحیت خوب ...

عزیزم تروخدا جواب منو بده..

رقیب پوچ میشه؟کیس احساسیم برمیگرده؟اگه اره چه زمانی؟

حسش الان بهم چیه دلش تنگ شده؟ واقعا اون دختررو دوس داره یا نه؟چه اتفاقاتی برامون میفته هرچیزی که درمورد رابطمون حس می‌کنی بگو 

گلم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خودت ک میگی عوضیه ن تو براش مهمی ن دخترای دورش تا عید کات میکنی و میزاریش کنار حال روحیت خوب ...

عزیزم منو لایک کردی ولی نگفتی،میشه بهم بگی بنطرت احتمال بارداریم کدوم ماه بیشتره؟ تا اخر سال میشم؟کدوم ماه احتنالش بیشتره

بنظرت تا اخر سال من بارداری دارم؟ احتنال بارداری کدوم ماهدبیشتره؟

تا اردیبهشت عزیزم و توهم بارداری شاید بزنی البته ببین الان نیستی ولی باید مواظب باشی اگه بودی خیلی مراعات کنی اما من میگم نیستی و پریود میشی نمیدونم شدی یا ن ولی اگه منتظر پریودی الان پریود میشی بعد اسفند اقدام کنی و فروردین برات خوبه اما نهایتش تا خرداد 1404 بچه دار میشی 😍

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

دوستان من دیگه خسته شدم😔انشالله ک درست باشه براتون اگه هم نبود براتون مهم نباشه تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ...

عزیزم لطفا اگه میشه سوال منم جواب بدین، خواهش میکنمممم

Gh چه حسی داره بهم؟دلیل نگاهاش چیه؟

ح دوستم داره؟حسش درچه حده و به کجا ختم میشه؟

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دوستان من دیگه خسته شدم😔انشالله ک درست باشه براتون اگه هم نبود براتون مهم نباشه تا خدا نخواد برگی ا ...

عزیزم من دیر رسیدم لطفا جواب سوال منم بده، خواهش میکنم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

دوستان من دیگه خسته شدم😔انشالله ک درست باشه براتون اگه هم نبود براتون مهم نباشه تا خدا نخواد برگی ا ...

عزیزم تروخدا جواب منو بده..

رقیب پوچ میشه؟کیس احساسیم برمیگرده؟اگه اره چه زمانی؟

حسش الان بهم چیه دلش تنگ شده؟ واقعا اون دختررو دوس داره یا نه؟چه اتفاقاتی برامون میفته هرچیزی که درمورد رابطمون حس می‌کنی بگو

عزیزم فقد میشه بگی بهم به خواسته ام میرسم؟🥲

بعضی وقتا بیشتر از توانم خودمو قوی نشون میدم🥺پشت لبخند خنده هام غم های عمیقی پنهونه

تا اردیبهشت عزیزم و توهم بارداری شاید بزنی البته ببین الان نیستی ولی باید مواظب باشی اگه بودی خیلی م ...

اره علائم پریودی دارم. تا یک هفتع،۱۰ روز دیگه میشم. احتنال بعمن و اسفند نیست ک بشم؟‌ سالگرد ازدواجمون فروردینه،دلم میخاد خبر بارداری بهش بدم

سلام عزیزممیشه درخواستمو قبول کنی؟

درخواست برام نیمده