2777
2789
امیر به جانا برگشت داره؟

ببین این آقا امیر شما درگیر یه مشکلشه زیاد خودشو نمیخواد درگیر عشق و دوستی کنه با هم فقط در حد صحبت کردن دارید ولی بعدش خودت به نتیجه میرسی کاتش کنی و الانم فک کنم درگیر امتحانی چیزی هستی و یه کلاسی ثبت نام میکنی و با کسی دیگه آشنا مبشی و روش کراش میشی 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟

سال بعدی شاغل میشی؛

و بیشتر میره ذهنم سمت رشته های انسانی.

دقیق نمیتونم بگم چه شغلی

نور و عشق الهی جاریست✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انگار یه بار کنکور دادی مدنظرت نبوده یا رشته خوبی نیاوردی به نظرم اگه اینجوری هستش برای بار دوم قبول ...

میشه عزیزم حست به کنکور منم بگی بنظرت امسال رشته دلخواهمو قبول میشم انشالله ؟

ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ...

سلام میشه اینم بگید

من چند ترمه دانشگاهمو تموم میکنم؟

شوهرم به غیر من به شخص دیگه علاقمنده؟؟ میتونید بگید کی؟

سرانجام من و شوهرم تا چندسال اخیر چطوریه جدایی یا باهم تا آخر عمر؟

فردا سرکار منوقبول میکنن؟کی میرم سرکار؟

عزیزم فردا میری سرکار و برات شرط میزارن و زیاد میلی به شرط هاش نداری ولی مجبوری میری ولی زیاد رغبت نداری به نظرم 60 درصده خبرشو بهم بده

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
سال بعدی شاغل میشی؛و بیشتر میره ذهنم سمت رشته های انسانی.دقیق نمیتونم بگم چه شغلی

اره عزیزم لیسانسم زیر شاخه انسانیه 

ان شاءالله عزیزم 

میشه لطفا حستونو راجع ب ازدواجمم بگید بنظرتون کِی هستش و چجثر شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...