2777
2789

بر میگرده  یانه  جوابم  منم  بدین

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ولی خودت چیزی میخوای باید بگی اینجوری نیس ک بفهمه خودش بره بخره یه ذره عصاب خوردی داری قطعی وصلی داری ولی با تلاش کردن اوکیه عزیزم یه نفر دوسش داره ولی اون مهلش نمیزاره خیالت راحت رقیب سرسخت و جدی نیس

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بر میگرده یانه جوابم منم بدین

عزیزم طول میکشه برگشتش ولی در عین حال با کسی دیگه آشنا میشی و تصمیم با خودته که کدومو انتخاب کنی

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
عزیزم طول میکشه برگشتش ولی در عین حال با کسی دیگه آشنا میشی و تصمیم با خودته که کدومو انتخاب کنی

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟عزیزم میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

فردا سرکار منوقبول میکنن؟

کی میرم سرکار؟

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ...

اووو پس داستان دارم باهاش

کراشمه هنوز چیزی جدی نشده

بنظرت کی ازدواج میکنم؟

کی ازدواج میکنم سنتی یا دوستی

عزیزم با اونی ک تو ذهنته به هم نمی‌خورید ولی با سنتی آخرش ازدواج میکنید مادرش بیشتر پسره دوست دارع ولی پسر خوبیه 

عزیزم با اونی ک تو ذهنته به هم نمی‌خورید ولی با سنتی آخرش ازدواج میکنید مادرش بیشتر پسره دوست دارع و ...

کی تو ذهنمه ب خدا هیچکی ندارم

ولی حروف اسمیشو‌حدس میزنی ؟

سیده ؟

طرف بچه ننس ؟ دوروزه طلاقش میدم 😂😂

.....

عزیزم با اونی ک تو ذهنته به هم نمی‌خورید ولی با سنتی آخرش ازدواج میکنید مادرش بیشتر پسره دوست دارع و ...

ا به ج برمیگرده؟

خوشگلا دعا کنید به حاجتم برسم🥲🤍🍓کاربری به تازگی دست دونفره

اووو پس داستان دارم باهاشکراشمه هنوز چیزی جدی نشدهبنظرت کی ازدواج میکنم؟

😂😂😂عزیزم آره داستانه میگم ک سر به هواس 1ونیم الی 2 سال دیگه زیاد دور نیس تو زندگیت حس میکنم غصه داری استرس داری یه ویتامین هات کمه

عزیزم منم میگی؟ بنظرت رضا بهم حسی داره؟ پیام میده؟

بهت پیام میده ولی حسش خوبه اما خیلییییییییییی خوب و عاشقانه نیست یه خبر خوب برات تو راهه