2777
2789
😂😂😂عزیزم آره داستانه میگم ک سر به هواس 1ونیم الی 2 سال دیگه زیاد دور نیس تو زندگیت حس میکنم غصه د ...

وای دقیقااا

کم خونی  . ویتامین کم. استرس همچی

با این کراشم که میدونم ازدواج نمیکنم. پس بهتره بهش فکر نکنم😂

با کی ازدواج میکنم حالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ا به ج برمیگرده؟

عزیزم قشنگ بگو اینجوری حسم میافته تمرکز نمیتونم بگیرم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
تورور خدا منم‌جواب بده خل شدمدرمورد کنکورمم چیزی حس‌میکنی ؟

انگار یه بار کنکور دادی مدنظرت نبوده یا رشته خوبی نیاوردی به نظرم اگه اینجوری هستش برای بار دوم قبولی افتاده اگه اینجوری نیس برای بار دوم قبولی افتاده نگران نباش 

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
حس میکنم خیلی رسیدن بهش سختی داره؛یعنی اخلاقاتون زیاد جور نیست.در همین حد حدسم میومد🚶🏿‍♂️💕

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

انگار یه بار کنکور دادی مدنظرت نبوده یا رشته خوبی نیاوردی به نظرم اگه اینجوری هستش برای بار دوم قبول ...

عزیزم منم جواب بده..

کیس احساسیم برمیگرده؟اگه اره چه زمانی؟رقیب پوچ میشه؟

الان چه حسی داره دلش برام تنگ نشده؟هرچیزی که حس می‌کنی بگو لطفا ممنون🤍

انگار یه بار کنکور دادی مدنظرت نبوده یا رشته خوبی نیاوردی به نظرم اگه اینجوری هستش برای بار دوم قبول ...

لطفامنم بگو

کی میرم سرکار

فرداقبولم میکنن

توروخدا برای ازدواج من دعاکنید

الان دارم‌این رشته رو‌میخونم‌و ازش بدم میاد🫠

ببین عاشقتم‌حالمو‌خوب‌کردی 🤩

ازدواج‌عنه عنه عنه شوهر‌هم‌نمیکنم اسنجوری 

.....

ببین سر به هواس نمیگم بده خوب هستش ولی باهاش باید پستی بلندی رو طی کنی باید باهاش صبور باشی خسیس نیس ...

کی ازدواج میکنم با چطور ادمی ؟ کی ازمونا رو قبول میشم کی سرکار میرم؟؟؟؟؟؟؟ کمی خصوصیاتمم بگو

عزیزم طول میکشه برگشتش ولی در عین حال با کسی دیگه آشنا میشی و تصمیم با خودته که کدومو انتخاب کنی

مثلا‌ چقدر طول  میکشه برگرده؟

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌