2777
2789

دانشجوام بیرون از‌خونه ام نمیتونم کارکنم اما به شدت به درامد احتیاج دارم دلم نمیخواد دیگه وابستگی مالی به شوهرم داشته باشم…ادمینی و تولید محتوا ام بلدم اما همه جا حضوری میخوان ک من نمیتونم

اینکار خوبه شروع کنم به یادگیری؟

میشه یکم از مسیرش برام بگین ک چجوری شروع کنم و چقدر هزینه میخواد یا چجوری میتونم مشتری جذب کنم؟

من خودم پروژه قبول می کردم ماهی 50میل درآمد بود

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این روزها داره بیشتر می‌ره به سمت هوش مصنوعی بعدش سایت هم داره جای خودش به شبکه های اجتماعی میده دیگه بجز نی نی سایت یادم نیست آخرین سایتی که رفتم چی بوده کسی به اون صورت با سایت ها کار نمیکنه مثل سابق

من خودم پروژه قبول می کردم ماهی 50میل درآمد بود

واقعا؟؟؟

میشه یکم بیشتر راهنماییم کنی که از کجا باید شروع کنم و چجوری پروژه بگیرم؟

خیلی وقته تو فکرشم اما هیچوقت سمتش نمیرفتم چون نمیدونسم چجوری باید پروژه بگیرم

این روزها داره بیشتر می‌ره به سمت هوش مصنوعی بعدش سایت هم داره جای خودش به شبکه های اجتماعی میده دیگ ...

عزیزم اکثر انلاین شاپ ها و فروشگاه ها حتی موسسه ها نیاز به سایت دارن

نمیشه گفت منسوخ شده اما به نظرم چون دست زیاد شده نیاز به خلاقیت و مهارت بالا داره

واقعا؟؟؟میشه یکم بیشتر راهنماییم کنی که از کجا باید شروع کنم و چجوری پروژه بگیرم؟خیلی وقته تو فکرشم ...

دیگه گذاشتم کنار رفتم سراغ وبلاگ نویسی 

با پیام قابل توضیح نیست ولی می تونید با سایت ساز ها مثل وبزی شروع کنید

به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...».  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»،  «تاریخ تولد الکی است»  «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.

شوخی میکنی ؟ چه جوری ؟ البته من تازه دازم یاد میگیرم

نه ولی 50 میلیون خیلی اوقات پول نقد نبود حالت اعتبار و کیف پول داشت که برای همین کم کم رفتم سراغ وبلاگنویسی و بلاگ بیان