jdjn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3909 عنوان گربه ها 73 بازدید | 9 پست من گربه ها رو خیلی دوست دارم اما نزدیک من نمیشن اصلا همیشه هم به گربه ها غذا میدم، میگن گربه ها نزدیک آدما خوش قلب میشن منم خدایی خوش قلبم پس چرا؟ دوسشون دارم خیلی 1403/10/28 | 15:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5141 منم گربه هارو خیلی دوست دارم ولی فوبیاشونو دارم خیلی میترسم هر وقت نزذیکم میشن من بدو بدو فرار میکنم 😂🤦💔 چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
jdjn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3909 منم گربه هارو خیلی دوست دارم ولی فوبیاشونو دارم خیلی میترسم هر وقت نزذیکم میشن من بدو بدو فرار میکنم ... نه من نمیترسم عاشقشونم
anahita65 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 44237 مگه هر حرفی که میگن راسته خیلی از قاتلا عاشق حیوانات بودن و حیوانات میومدن سمتشون با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
jdjn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3909 مگه هر حرفی که میگن راسته خیلی از قاتلا عاشق حیوانات بودن و حیوانات میومدن سمتشون چی بگم والا خیلی گربه هارو دوست دارم
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5141 نه من نمیترسم عاشقشونم واقعا خوشبحالت من در حدی میترسم که واقعا نمیشه توصیف کرد چون تو بچگیم صحنه بدب از گربه یادم مونده میترسم ازشون چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
jdjn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3909 واقعا خوشبحالت من در حدی میترسم که واقعا نمیشه توصیف کرد چون تو بچگیم صحنه بدب از گربه یادم مونده می ... چه صحنه هایی عزیز؟
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5141 چه صحنه هایی عزیز؟ ی گربه با ی ظاهر خیلی داغون مرده بود بعد چند وقت گذشته بود خیلی بد بود باد کرده و اینا بعد یهو اومدن نشونم دادن من ازونجا کلا ترس دارم نسبت بهشچن چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤
jdjn مدیر استارتر عضویت: 1402/05/18 تعداد پست: 3909 ی گربه با ی ظاهر خیلی داغون مرده بود بعد چند وقت گذشته بود خیلی بد بود باد کرده و اینا بعد یهو اومدن ... عزیزم خیلی گوگولین و هیچ آسیبی به انسان نمیزنن
dokhtarkhasteh عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 5141 عزیزم خیلی گوگولین و هیچ آسیبی به انسان نمیزنن اره اینارو میدونم خیلی دوسشون دارم واقعا یعنی اصلا نمیخام کاری بشن و اینا ولی میان سمتم میترسم حسه بدی دارم خیلی دوست دارم کنار ببام واقعا چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤