2777
2789
عنوان

گربه ها

72 بازدید | 9 پست

من گربه ها رو خیلی دوست دارم اما نزدیک من نمیشن اصلا همیشه هم به گربه ها غذا میدم، میگن گربه ها نزدیک آدما خوش قلب میشن منم خدایی خوش قلبم پس چرا؟ 

دوسشون دارم خیلی

منم گربه هارو خیلی دوست دارم ولی فوبیاشونو دارم 

خیلی میترسم 

هر وقت نزذیکم میشن من بدو بدو فرار میکنم 😂🤦💔

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه من نمیترسم عاشقشونم

واقعا خوشبحالت 

من در حدی میترسم که واقعا نمیشه توصیف کرد 

چون تو بچگیم صحنه بدب از گربه یادم مونده میترسم ازشون 

چـو ایران نباشـد تنـ من مباد🌱️نه مرگ آنقدر تلخ است نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد 🙂غمت نشسته بر جانم، نفس بکش ایرانم.🕊️ 🖤‏

چه صحنه هایی عزیز؟

ی گربه با ی ظاهر خیلی داغون مرده بود بعد چند وقت گذشته بود خیلی بد بود باد کرده و اینا 

بعد یهو اومدن نشونم دادن 

من ازونجا کلا ترس دارم نسبت بهشچن 

ی گربه با ی ظاهر خیلی داغون مرده بود بعد چند وقت گذشته بود خیلی بد بود باد کرده و اینا بعد یهو اومدن ...

عزیزم خیلی گوگولین و هیچ آسیبی به انسان نمیزنن

عزیزم خیلی گوگولین و هیچ آسیبی به انسان نمیزنن

اره اینارو میدونم خیلی دوسشون دارم واقعا یعنی اصلا نمیخام کاری بشن و اینا ولی میان سمتم میترسم حسه بدی دارم 

خیلی دوست دارم کنار ببام واقعا 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز