2777
2789
عنوان

نون خ کوردی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست
مرسی عزیزممم 😘

الان یک کمش رو گوش دادم، به نظرم اون فسمتی که میگی کردی نیست، انگار بلوچیه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

الان یک کمش رو گوش دادم، به نظرم اون فسمتی که میگی کردی نیست، انگار بلوچیه

عه 

من فکر کردم کوردیه

آره انگارش هست چون فصل ۵ ی مقدارشم همون طرفا فیلمبرداری شد

مرسی عزیزم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

نه خوندم

خوش بحالت 

من نمیدونم چم شده یه هفتس هیچی نمیخونم الان نمیتونم برم بخونم ... تمرکزمو از دست دادم

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

عه من فکر کردم کوردیهآره انگارش هست چون فصل ۵ ی مقدارشم همون طرفا فیلمبرداری شدمرسی عزیزم

ترکیب هر دو زبانه، از یه جایی که ریتم و خواننده تغییر میکنه کردیه، قبلش بلوچی. ولی اون لیلایی که میکی مال ترانه بلوچیشه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

این مال نون خ 5 هس

لاکه‌ره‌ لاوه که‌ژی چاو به ئیشاره

با تازه که‌رمێ ئازیز مه‌یلی دوباره

ئای له گه‌لاوێژ به چاو شه‌ڕ ده‌کا

داوای ملکه‌که‌ی په‌ڕانپه‌ر ئه‌کا

که‌وتووه‌ته به‌ینمان شلێ حه‌وت کچ و حه‌وت کوڕ

مه‌گه‌ر بای شه‌ماڵ ئازیز بمگێنێ  به تۆ

این مال نون خ 4

ببین با من چه ها کردی چو با عشق آشنا کردی
ببین جز تو نمی بینم فدایت جان شیرینم
شدم با تو ز خود بیخود ببین عشقت زبانزد شد
مرا گاهی نگاهی کن به شهر قصه راهی کن
هه‌ی ڕۆ هه‌ی ڕۆ دڵدارکه‌ی خۆم و تۆ
ای زیبارو ای زیبا رو دلدار خودمی تو
هه‌ی ڕۆ هه‌ی ڕۆ دڵدارکه‌ی خۆم و تۆ
ای زیبارو ای زیبا رو دلدار خودمی تو
گیانم وه قۆربانت ده‌که‌م فیدای ئه‌و چاوانت ده‌که‌م
جونم فدات میکنم فدای چشمات می کنم
گیانم وه قۆربانت ده‌که‌م فیدای ئه‌و چاوانت ده‌که‌م

هیچکدوم مجازیه لیلا نداره😬

🌱....Make the impossible,possible،

شوخی / میخوای فحش بذارم

فکر بدیم نیست...

بعضی وقتا هم با قسم میخونم مثلا میگم به جون مادرم الان تا فلان ساعت میخونم😄

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

چ ربطی داره نون خ مخفف نورادین خان نمیدونم چی چی بود😂

اره😂😂😂

تیتراژ پایانی نون خ ۵ به همراه برگردان تقریبی فارسی بخش کوردی سورانی آن:

لاکه‌ره‌ لاوه که‌ژی چاو به ئیشاره

( با اشاره چشم نگاهی به من کن ای...)

با تازه که‌رمێ ئازیز مه‌یلی دوباره

(بزار میل ( علاقه) بینمان دوباره تازه بشه)

(آه از دست گلاویژ(نام شخص و همچنین ستاره های خوشه پروین) با چشمش شر به پا میکنه)

(ملک و املاک (زیادی) رو ازم می خواد)

که‌وتووه‌ته به‌ینمان شلێ حه‌وت کچ و حه‌وت کوڕ

(بینمان هفت دشت و کوه فاصله است)

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
تیتراژ پایانی نون خ ۵ به همراه برگردان تقریبی فارسی بخش کوردی سورانی آن:لاکه‌ره‌ لاوه که‌ژی چاو به ئ ...

فلانی مجازیه یعنی اخلاقش تنده، یا میل و خواسته ش رو عوض میکنه ( نمیدونم چرا کلمه که معنی درستش رو بگم یادم نمیاد) 

اونی که گفتی فکر کنم درستش په‌ڕانپه‌ر هست یعنی ملک و املاک زیاد

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
ترکیب هر دو زبانه، از یه جایی که ریتم و خواننده تغییر میکنه کردیه، قبلش بلوچی. ولی اون لیلایی که میک ...

آره ظاهرا

مرسی اومدی عزیزم

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

فلانی مجازیه یعنی اخلاقش تنده، یا میل و خواسته ش رو عوض میکنه ( نمیدونم چرا کلمه که معنی درستش رو بگ ...

وای عزیزمممم 💗💗

مرسی خیلی زحمت کشیدی 😘😘😘

آره من فکر کنم ی جاهاییش رو خوب نشنیدم 😂

ولی خیلی زحمت کشیدی عزیزمم ممنون 😘

وای عزیزمممم 💗💗مرسی خیلی زحمت کشیدی 😘😘😘آره من فکر کنم ی جاهاییش رو خوب نشنیدم 😂ولی خیلی زحمت ک ...

خواهش میکنم ❤️

الان اون معنی‌ مجازی هم یادم اومد 😂😂😂 تقریبا میشه دمدمی مزاج 

خواهش میکنم ❤️الان اون معنی‌ مجازی هم یادم اومد 😂😂😂 تقریبا میشه دمدمی مزاج

مرسی 

نجاتم دادی😂خیلی کنجکاو بودم