2777
2789
عنوان

نون خ کوردی

272 بازدید | 29 پست

یهو یادم اومد من چقد دلم میخواس معنی شعر نون خ رو بفهمم ولی هیچوقت قسمت نشد 😆😔

میگف مجازیه لیلا یعنی چی مجازیه لیلا؟

پاران پارانکا 

این دوتا یعنی چی 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

کدوم ترانه‌ش؟ در تیتراژ بخش میشد یا در جریان سریال؟

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

یه دوست کوردی میگفت خود نون خ به کوردی یعنی نخود.

البته کلا یه جور دیگه تلفظش میکرد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدوم ترانه‌ش؟ در تیتراژ بخش میشد یا در جریان سریال؟

ن تیتراژ پایانی فصل ۵

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

یه دوست کوردی میگفت خود نون خ به کوردی یعنی نخود.البته کلا یه جور دیگه تلفظش میکرد.

چ جالب

ن تیتراژ پایانی فصل ۵

بذار سرچ کنم اگه تونستم حتما ترجمه‌ش رو میذارم اینجا

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!

کولا که فارسی حرف میزدن فقط یه لهجه کرمانشاهی مینداختن داخلش تیترازش هم یادم نیست...

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤

بذار سرچ کنم اگه تونستم حتما ترجمه‌ش رو میذارم اینجا

مرسی عزیزممم 😘

کولا که فارسی حرف میزدن فقط یه لهجه کرمانشاهی مینداختن داخلش تیترازش هم یادم نیست...

تیتراژش چندتا کلمه کوردی داشت 

مطمئنی جزوی از شعرش نیست

بعد که تموم میشدپخش میشد ی ریتم شادی داشت 

اون نوخ هست این نون خ فرق دارن

تو مگه نباید الان در حال درس خوندن باشی؟

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤