2777
2789

فقط تنها دست اوردم این بثد ک لیسانس روان شناسی از پیام نور گرفتم و رفتم چند لابن ارایشی یاد گرفتم البته پول حروم کردم و بعد ازدواج کردم و بچم ۳ سالشه بخاطر اینکه بچم کوچبکه نمیتونم برم توی لاین های ارایشی کار کنم و مجبورم بشینم تو خونه فقط همین 

واقعا زن هایی ک موفق شدن یا حداقل یه منشی ساده هستن و کلاس میزارن واسه من خیلی ناراحت میشم خیلیییی

شما میتونی کار کنی منتها الان بخاطر بچت که مهمترین و باکلاس ترین سرمایته کارو به تعویق انداختی .

دیگه حسرت چی؟

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو موفقی

لیسانس داری

حرفه بلدی 

ازدواج کردی بچه داری

خیلیا به همینا نرسیدن

خیلی از دخترای شاغل هستن حسرت شوهر دارن و ناراحتن از این که ازدواج نکردن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچتون که بزرگتر شد میتونید ادامه تحصیل بدین 

چه عجله ایه ؟ الان از کودکیش و شیرین زبونیش لذت ببر 🤍 هیچی برای یه بچه بهتر از مامانی که پیششه نیست 

بذار یکم بزرگ شه بره مهد و مدرسه شما هم اون موقع ادامه تحصیل بده یا شاغل شو 

الانم میتونی روانشناسیت رو تا مقاطع بالاتر ادامه بدی بعد تو سایت ها مثل اسنپ دکتر مشغول به کار بشی ، چیزی که درست میشه ناراحتی نداره که گلم 🌸

تو موفقیلیسانس داریحرفه بلدی ازدواج کردی بچه داریخیلیا به همینا نرسیدنخیلی از دخترای شاغل هستن حسرت ...

یعنی واقعا کسی هست حسرت شوهر و بچه داشتن رو بخوره ؟ 

نمیفهمم واقعا 

حسرت زندگی کسیو نخور هر کس مشکلات خودشو داره هیچکس موفق مطلق نیس 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

یعنی واقعا کسی هست حسرت شوهر و بچه داشتن رو بخوره ؟ نمیفهمم واقعا

اره من

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

یعنی واقعا کسی هست حسرت شوهر و بچه داشتن رو بخوره ؟ نمیفهمم واقعا

تو نی نی سایت کلی دختر مجرد میبینید که تاپیک میزنن مینویسند چرا خواستگار ندارم؟ سنم بالا رفته ازدواج نکردم کجا برم پسر تور کنم؟ چه جوری با پسری دوست شم که بتونم تبدیلش کنم به شوهر و.... 

تو جامعه هم این دخترا هستن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏