2777
2789

من تنبلی تخمدان دارم بعد پنج روزه هست که ورزش شروع کردم بعد اقدام هم کردم برای بار داری دیشب زیر دلم اومد بود درد دردش مثل درد پری بود مال چیه به نظرتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خیلی عوامل داره 

شایدم به خودت فشار اوردی بخاطر تخمدان

شاید تخمگ گذاری داری 

شاید بخاطر ورزش گرفتگی عضلات 

شاید بخاطر اقدام 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چه عجولی😁۵روزه ورزش و بعدش اقدام الانم انتظار داری اگه به امیدخدا اوکی شده باشه تو کمتر از ۵روز اقدام علایم بده ؟؟یکم صبورتر باش مامی آینده🤗استرس نداشته باش.ولی ورزش و سالم خوریت رو ادامه بده

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

چه عجولی😁۵روزه ورزش و بعدش اقدام الانم انتظار داری اگه به امیدخدا اوکی شده باشه تو کمتر از ۵روز اقد ...

دارم ادامه میدم ورزش رو صبح تا شب هم فقط میوه ویتامین کلی چیز میخورم

اها منم همین کارا رو دارم میکنم نرفتی دکتر برا ت قرص حاملگی بنویسه

ن من سر پسرم تنبلی نداشتم طبیعی باردار شدم اصلا حوصله دکتر بازی ندارم باورت میشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

طلا داری بپوش

اگر پولداری طلا بخر بپوش

من از ۱۸ سالگیم همیشه پلیکیستیک شدید بودم بعد اوایل ازدواجم طلا زیاد داشتم و زیاد استفاده می‌کردم دستام پر طلا بود گوشواره گردنبند همه چیز داشتم 

همون ماه اول بدون هیچ کاری باردار شدم و متوجه شدم همه کیست هام خوب شدن تنها چیزی ک اون برهه تو زندگیم عوض شده بود همین بود ی جایی هم مطلب خوندم نوشته بود یکی از تاثیرات طلا همینه ک برای کیست خیلی خوبه

خلاصه منی ک دکترا گفته بودن با ای وی اف هم احتمال بارداریت کمه چون بجز پلی کیستیک چندین مشکل دیگه هم داشتم همون ماه اول باردار شدم

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

دارم ادامه میدم ورزش رو صبح تا شب هم فقط میوه ویتامین کلی چیز میخورم

فقط میوه و ویتامین؟پس پروتیین چی؟حبوبات و سبزیجات؟همه اینا برای جنین لازمه

کاش قبل از اقدام یه دوره رژیم و ورزش هرچی میخواستی انجام کیدادی دوره اقدام همه چی به اندازه بخوری

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

طلا داری بپوشاگر پولداری طلا بخر بپوشمن از ۱۸ سالگیم همیشه پلیکیستیک شدید بودم بعد اوایل ازدواجم طلا ...

خب من الان دوتا گوشواره با یه تک پوش دوتا گردنبند دوتا انگشتر هفتا النگو دارم همرو دراوردم گزاشتم کنار فقط یه تک پوش با دوتا گوشواره میندازم خوشم نمیاد از طلا