2777
2789
عنوان

کسی مراحل طلاق توافقی و میدونه

950 بازدید | 51 پست

نامه عدم سازش و دیروزفرستادن دفتر قضایی و منم درخواست توافقی ثبت کردم چقد طول میکشه؟

حق طلاقم دارم

بچه بینمون نیی

مهریه و همه چیم بخشیدم کامل

من شدم همون آدم قدیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ۵ تا جلسه مشاوره اجباری هست یعنی قانون هست ولی شما توافق کنید ۳ تاش رو برید بعد اینک کلان ۸ ماه میکشه تا تموم بشع 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب ۵ تا جلسه مشاوره اجباری هست یعنی قانون هست ولی شما توافق کنید ۳ تاش رو برید بعد اینک کلان ۸ ماه م ...

رفتم نامه هم گرفتم دیروز نامه روهم فرستادم دادگاه درخواستم ثبت کردم 

من شدم همون آدم قدیم

الان موندم تا عید تمومه خیلی برام مهمه تموم شه حق طلاقم دارم و امور مالیم همه رو بخشیدم میخوام بدونم ...

یه جلسه دادگاه مونده و یه آزمایش خون. بعدش رای میاد می‌برین محضر. بهمن ماه تموم میشه

سوال شغلی نپرسید

عزیزم‌میش بکیدد مش‌کلتون چیه اگ دوست داشتی 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
رفتم نامه هم گرفتم دیروز نامه روهم فرستادم دادگاه درخواستم ثبت کردم

خب ابلاغیه برات میاد ۱ ماه میکشه بعد باید ببری کافی‌نت بهت مثلان میگ فلان روز دادگاه داری

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه جلسه دادگاه مونده و یه آزمایش خون. بعدش رای میاد می‌برین محضر. بهمن ماه تموم میشه

ممنون از اطلاعاتتون شما انگار وکیل هستید

من نگرانم نوبت دادگاه نیوفته بعد عید استرس و دارم ینی تا پایان اسفند محضر میشه رفت و تمام؟

من شدم همون آدم قدیم

مال نا اینجوری شد، مشاوره، ثبت تو خدمات قضایی، شورای حل اختلاف، ی جلسه تو دادگاه، قاضی حتی حرفم باها ...

چه زود تموم کردن براتون

مال نا اینجوری شد، مشاوره، ثبت تو خدمات قضایی، شورای حل اختلاف، ی جلسه تو دادگاه، قاضی حتی حرفم باها ...

شما تو عقد بودین یان پزشکی قانونی نداره

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.