وقتی سوالی که دارم جنجالی نیست چکار کنم نی نی سایتی ها بد عادت شدن من چی کار کنم ؟تپیک جنجالی هم دید ...
بالاخره یکم ابتکار به نظرم به خرج بدیم میشه از مسائل ساده هم عنوان رو یکم جذب کننده زد
بعدشم اینجا حقیقتا زیاد به سوالای ساده جواب نمیدن
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
بله یه نمونه ش شما و یه چندتا دیگه کلی سوال میکنیم هیچ کس نمیاد یا میاد یکی میاد میگه نمیدونم
این کاربرا دوستان شونو تگ میکنن
یا موضوعاتی هستن تاپیکا که اکثر خانما باهاشون مواجهن
و درد و دل میکنن
شاید کاربرا در مورد موضوعات بقیه تاپیکا واقعا اطلاعات نداشته باشن
چرا بیخود اظهار نظر کنن
پر بازدیدی جایزه نداره بطور کل
🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
این کاربرا دوستان شونو تگ میکنن یا موضوعاتی هستن تاپیکا که اکثر خانما باهاشون مواجهنو درد و دل میکنن ...
بخدا من چند وقت بود از ترس اینکه بازدید بخوره یه عده حرف بی ربط بزنن تاپیک نمیزدم
دیروزم همین طوری زدم
بیشتر توهین میشنوی
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇
اجازه بدید من نظرتون رو قبول نکنم چون اینجا سایت تبادل نظره و همه بیاد توی تاپیک های همدیگه شرکت کنن ...
دیگه نمیان البته خب حق هم دارن نمیشه ۲۴ ساعت تو سایت بود و همه تاپیک هارو دونه دونه باز کرد نوشت اطلاعی ندارم
هرکس به سمت علایقش میره
نظرت محترم
😂😂😂😂منم یه بار مث تو شدم صبح اومدم دیدم همه ترکیده راستی تاپیک جذابا رو نمیزنی کلا ترکیدیم
فردا امتحان دارم زیاد سایت نمیام
فردا دوس داشتی بزن تگ کن
پربازدیدی نخواستم الان شما برو تاپیک های قبلی من رو ببین بینش کم پیدا میشه که کسی بباد راهنمایی کنه ...
من بشخصه اگر تایم داشته باشم و تو سایت باشم سعی بر این میذارم حتما تو تاپیکایی با موضوعات متفاوت نظر بدم عزیزم
و وارد تاپیکای خاله زنکی نشم کلا
البته اگر نظرم بدرد بخوره
از رو شکم نمیشه نظر داد
🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد
خب نگفتم ۲۴ ساعت همون ده دقیقه یه ربع نیمساعتی که هست تو چهار تا تاپیک بقیه هم بره راه دوری نمیره از ...
چی بگم