2777
2789
عنوان

فوری فوری 🚨

537 بازدید | 37 پست

کسی تاحالا لاکتوزینک  خورده؟؟؟ 

برا کنترل چربی پوست و مو  میخام   تجربتون چیه

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

برو از اسرائیل  بپرس 

شوخی بید،نه نخوردم 

غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی می‌مونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب باید صبر کنی تا اثر بزاره

ینی چنتا    

مندیبار راکوتان گرفتم  چهار پنج روز بد خشک  کرد    ولی اون خیلی شدید خشک  میکرد لب  ادم اذیت مبکنه کلی  عوارض داره

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

برای کنترل چربی؟

نمیدونم دقیقا ولی برای سلامت پوست و مو خوبه

شامپو زینک برای کنترل چربی مو خوبه

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

نه نخوردیمتو بخور بعد از مدتی بیا تجربتو واسه ما بگو 😁

فعلا س تا خوردم  

برای کنترل چربی؟نمیدونم دقیقا ولی برای سلامت پوست و مو خوبهشامپو زینک برای کنترل چربی مو خوبه

اره لاکتوزینک  کلا  واسه  کنترل چربی  سرم دارم  میخورم    

این قرص برا جوش میدن ، اگه جوش نمیزنی نخور قرص های جوش برای کبد ضرر داره شامپو مو چرب بخر .و گاهی مو ...

من همه کاری کردم هرچیزی مالیدم  چربی سرم  کنترل  نشد  لاکتوزینک  میخورم  چون  نوشته  غدد چربی کنترل  میکنه  

حداقل ۵۰ تا ۶۰ تا دونه بخور من ویتامین دی پایینه الان چندین ماهه میخورم خیلی کم اثر کرده

اخه راکوتان که  خورپم همون  هفته  اول  چنان خشک کرد