2777
2789
عنوان

فلج شدم

220 بازدید | 13 پست

سلام صبح به خیر

منم پاشدم برم سرویس دیدم فلج شدم

درد رو زانوم و انگشت پامه و مچ پام

نمی تونم راه برم  به سختی خودم رسوندم  

خوب شد جمعست

خیلی وقت بود بهم حمله وارد نشده بود

فقط درد روزمره داشتم

فیبرومیالژی دارم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

از افسردگی یا اشتباه پزشکی فیبرومیالژی گرفتی؟

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این بیماری ژنتیکیه؟

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

نهد

😢😢چجوری این بیماری به وجود میاد؟

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

نمی دونم ۷ ساله دارمش

ورزش کن فیزیوتراپی برو خودتو وا نده که حمله بهت دست بده.

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

از اعصابه مغزم پیام درد میفرسته به بدن

اخی 

بدن درد لامصب منم وقتی از خواب بیدار میشم دست راستم اینقدر درد میکنه که دوس داره کنده شه

اخی بدن درد لامصب منم وقتی از خواب بیدار میشم دست راستم اینقدر درد میکنه که دوس داره کنده شه

فکر کنم دیسک گردن داری 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
فکر کنم دیسک گردن داری

نمیدونم ولی هنوز خیلی بچه م واسه اینجور بیماری ها ولی مامانم این بیماریو داره