2777
2789
عنوان

همین الان باشوهرم دعوام شد

236 بازدید | 21 پست

چندوقت پیش خونه رو کابینت کردیم هرچی داشتم دادم برا کابینت ها نزدیک هفت ملیون.کمکش کردم یکمم خودش داد بقیش هم قسطی.. دارع قسطشو میده بعد من امشب پول یارانه ها کلا مال منه ریختن رفتم قابلمه دوتا قسطی برداشتم برا برنج و خورشت دم دستی نداشتم بعد الان اقا بهش برخورده که چرا قسطی چیزی برداشتم گفتم خب واجبه لازم دارم گف باهام مشورت نکردی ازم سوال نکردی شاید من یارانه رو لازم داشتم گفتم خب تو نگفتی لازم داری من چمیدونستم  ناراحت شد عصبانی گف سرخود برداشتی پولشم خودت بده گرف خابید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه اول اطلاع میدم ک اینجوری نشه مردا همینن خودشون کاری کنن اوکیه ما کاری کنیم دنبال بهانه میگر ...

اگ بهش میگفتم قبول نمیکرد منم لازم داشتم بعدشم از رو پول تو جیبی خودم میدم دیگه اونقد اختیار ندارم از خودم

اگ بهش میگفتم قبول نمیکرد منم لازم داشتم بعدشم از رو پول تو جیبی خودم میدم دیگه اونقد اختیار ندارم ا ...

من پول توجیبی خودم گلدان بزرگ خریدم تازه بهش گفتم قبلش انقدر غر زد بعدش ک ای من دستم خالی بود و...

اشکال ندارد ناراحتی نداره ک پیش میادهمه آقایون دوست دارن زنشون برا هر کاری مشورت کنمسر چیزای بیخود ک ...

اخع اونم حق داره دستش تنگه ولی منم واقعا قابلمه دم دستی نداشتم مرض ک ندارم یارانه ای که ماهانه نگه میدارم یکجا بدم بره خب نیاز داشتم

اخع اونم حق داره دستش تنگه ولی منم واقعا قابلمه دم دستی نداشتم مرض ک ندارم یارانه ای که ماهانه نگه م ...

حالا ک خریدی رفتی 

دو روز دیگر یادتون نره زندگی همینارم داره دیگ 

دعوا،بحث،قهر ،آشتی 

بیخیال😉