2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میاری اصلا نگران نباش

امیدوارم ...مارو نصیب دعاهای خیرتون کنید واقعا بشدت حالن بده ،بعد یه مدتی اومدم گوشی رو گرفتم که بیام اینجا صحبت کنم حالم خوب بشه🥲💔

چیکارش داری دوست داره اینده هم داره اگه تلاش کنه مگه چه اتفاقی برات افتاده

خب بابا دارم میگم واقعیت رو ببینه بعدا پشیمون نشه مثل من هر چند نمیشه گفت اینجا اره از لحاظ آینده دار بودنش این رشته خوبه شاخه هم زیاد داره واقعا برای انتخاب رشته کنکور ولی خب 

چارلی چاپلین عادت ندارم دردم را به کسی بگویم پس خاکش می کنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی🖤🌼

امیدوارم ...مارو نصیب دعاهای خیرتون کنید واقعا بشدت حالن بده ،بعد یه مدتی اومدم گوشی رو گرفتم که بیا ...

اصلا حال خودتو بد نکن منم همش استرس داشتم ولی الان میبینم همش بیخودی بود صد درصد میاری نگران نباش اصلا

چه فرقی داره اونایی که به این چیزا اهمیت میدن اصولا آدمایین که دنبال بهونن درستو خوب خونده باشی فرقی ...

درسته منم دارم تلاشمو میکنم واز الان شروع کردم به خوندن ولی استرس واظطراب ونگرانی و... واقعا حالمو بد کرد زخم معده هم رو این بدبختیا اضافه شد همش از این استرس ونگرانی🥲💔