roghaeyh مدیر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 عنوان نهمم💔💔 | مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 88 پست استرس دارم برای امسال ،نمیدونم میشه جبران کرد یا نه🥲💔 1403/10/28 | 01:35 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 خب بابا آسونه برای ماهم استانی بود نگران نباش هرچقدر بخونی همونقدر نتیجه میبینی پس عالی بخون میشه نهم جبران کنم که رشته بیارم ؟
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 نمرات اخر سالت مهم دیگه قرار نیست بری ۱۵/۱۶ بگیری که وضع درس الانت بده؟ یه نمره کم دارم تو ادبیات هفتم هشتم مطالعات ۱ نمره هم کم دارم میترسم ایراد بگیرن
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 خدانکنه عزیزم ❤ به همه آرزوهات برسی الهی همچنین شماهم گلم❤️.
خانوم_دکتر_شما عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 275 میشه نهم جبران کنم که رشته بیارم ؟ هیچ چیزی نشد نداره کهه نگران نبااش اصلا به خدت استرس نده فقط و فقط بخون هفتم و هشتمت در چه سطح بوده؟و چه رشته ای میخای؟
nonasunflower عضویت: 1403/10/05 تعداد پست: 1630 یه نمره کم دارم تو ادبیات هفتم هشتم مطالعات ۱ نمره هم کم دارم میترسم ایراد بگیرن میخوای بری انسانی؟من معدل نهمم ۱۹/۹۷ شد پارسال اولین سالی بود که ما داشتیم نهایی شدمن رشته تجربی میخواستم ریاضی تجربی رو اورده بودم اما انسانی رو نه چون مطالعات و عربی هفتم و هشتم بد گرفته بودم هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده .
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 هیچ چیزی نشد نداره کهه نگران نبااش اصلا به خدت استرس نده فقط و فقط بخون هفتم و هشتمت در چه سطح بوده؟ ... خوب بودن هردو پایه معدلم ۱۸ بود ..انسانی
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 میخوای بری انسانی؟من معدل نهمم ۱۹/۹۷ شد پارسال اولین سالی بود که ما داشتیم نهایی شدمن رشته تجربی میخ ... وای وای
خانوم_دکتر_شما عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 275 خوب بودن هردو پایه معدلم ۱۸ بود ..انسانی میاری بابااا نترس😂من هفتم و هشتم چون مجازی بود اصلا درس نخوندم پایه صفر و حوصله کلاس آنلاین نداشتم به جاش نهم رو بکوب خوندم و تجربیم الان
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 میاری بابااا نترس😂من هفتم و هشتم چون مجازی بود اصلا درس نخوندم پایه صفر و حوصله کلاس آنلاین نداشتم ... واقعا؟؟؟مشاورم گفتم حتی اگه نمره کم داری هفتم وهشتم واسه پایه نهم ترم دوم جوری درس بخون که ۱۹ ۱۸ بیاری ایراد نگیرن
خانوم_دکتر_شما عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 275 واقعا؟؟؟مشاورم گفتم حتی اگه نمره کم داری هفتم وهشتم واسه پایه نهم ترم دوم جوری درس بخون که ۱۹ ۱۸ بی ... بلههاره دیگه منم هفتم و هشتم خیلی نمره کم داشتم ولی نهمو خیلی جدی خوندم و واقعاا تلاش کردم تا هفتم و هشتمم رو جبران کردمو دیگه هر سه رشته روهم اوردمجدی بگیر و مفید بخون مطمئن باش میاری
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 امیدوارم رشته مورد علاقمو بیارم مرسی از صحبتای خوبتون🙂❤️
خانوم_دکتر_شما عضویت: 1403/03/09 تعداد پست: 275 امیدوارم رشته مورد علاقمو بیارم مرسی از صحبتای خوبتون🙂❤️ موفق باشی عزیزم نگران نبااش😍❤️
roghaeyh مدیر استارتر عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 54 موفق باشی عزیزم نگران نبااش😍❤️ چشم گلم ،همچنین شماهم موفق باشی 🫶🏻❤️شب خوبی رو داشته باشی گلم فعلا💜🌱