2777
2789
عنوان

من بی عقلم واقعا

186 بازدید | 26 پست

من ۱۷ سالمه حدود دو ساله با ی پسری حرف میزنم چند باری مامانم فهمید گوشیمو ازم گرفت اما منو اون پسر خیلی هم دیگه رو دوست داریم منم خیلی دوسش دارم واقعا وضع مالی خوبی نداره باباش فوت کرده.. خانوادم بفهمن واقعا منو میکشن منم میدونم نباید باهاش حرف بزنم اما خیلی دوسش دارم درسمم خوبه درسمم میخونم ب جایی برسم ک بتونم با اون ازدواج کنم ولی هیچ جوره خانوادم راضی نمیشن باهاش باشم.. من چیکار کنم وافعا تو این ی موضوع گرفتار شدم خیلی جالم بده لطفا راهنماییم کنید😭

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

خیلی احساس گناه و عذاب وجدان دارم هزار بار هم کات کردم باز نتونستم بمونم چیکار کنم خیلی سردرگمم گرفتار شدم واقعا

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی احساس گناه و عذاب وجدان دارم هزار بار هم کات کردم باز نتونستم بمونم چیکار کنم خیلی سردرگمم گرفت ...

قشنگم رابطه تو سن کم دوام زیادی نداره🫠

همشهری هستین یا لانگ؟

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

فعلا درستو ادامه بده اونم وضعش بهتر شد بعد

درسمو میخونم ولی حرف زدن باهاشو چیکار کنم احساس گناه می‌کنم ولی اگه باهاش حرف نزنم هم نمی‌تونم بدم هیچ‌دوستی ندارم اون هم دوست صمیمیمه هم همه چیم

چند سالشه؟خب اونم تلاش کنه وضعش خوب بشه

اونم ۱۷ سالشه بابا نداره خودش همه کار می‌کنه از صبح ساعت هفت می‌ره سرکار تا ۹ شب 

درسمو میخونم ولی حرف زدن باهاشو چیکار کنم احساس گناه می‌کنم ولی اگه باهاش حرف نزنم هم نمی‌تونم بدم ه ...

منم یه همچین تجربه ای داشتم دقیقا تو سن 16 و 17 سالگی

اما جز شکست و افسردگی هیچی واسم نموند🥲امیدوارم شما مثل من نشی

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

درسمو میخونم ولی حرف زدن باهاشو چیکار کنم احساس گناه می‌کنم ولی اگه باهاش حرف نزنم هم نمی‌تونم بدم ه ...

احساس گناه؟ مگه عهد قاجاره؟ مردم بیشتر دارن فساد میکنن بازم احساس گناه نمیکنن

متاهل❤️آبجی ها داداشیای سایت لطفا درخواست دوستی ندین حتی شما دوست عزیز🖐🏻

قشنگم رابطه تو سن کم دوام زیادی نداره🫠همشهری هستین یا لانگ؟

همشهری هستیم ولی ما خیلی همو دوست داریم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم باهاش حرف میزنم احساس گناه دارم حرف نمیزنم نمی‌تونم بمونم 

بنظرم تصمیمت هیجانیه😕

زوده برات فکر کردن به ازدواج

شاید تکراری شده باشه ولی یادت باشه، اولین باره که داریم تجربه‌اش میکنیم، حق داریم که ندونیم، که بلد نباشیم، که گند بزنیم.

منم یه همچین تجربه ای داشتم دقیقا تو سن 16 و 17 سالگیاما جز شکست و افسردگی هیچی واسم نموند🥲امیدوارم ...

از چ نظر شکست؟ اگه از نظر درسی میگی از نظر درسی مشکلی ندارم درسم خوبه

همشهری هستیم ولی ما خیلی همو دوست داریم واقعا نمی‌دونم چیکار کنم باهاش حرف میزنم احساس گناه دارم حرف ...

احساس گناهت طبیعیه کاملا درکت میکنم چون اولین رابطه ای که واردش شدی و خانوادم مخالفن حتی اگر یکمم مذهبی طور باشین باعث میشه عذاب وجدان و احساس گناه داشته باشی

اینا همه نشونه قلب پاکته دختر

حضوری هم میبینیش؟