2777
2789
عنوان

من بی عقلم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
احساس گناه؟ مگه عهد قاجاره؟ مردم بیشتر دارن فساد میکنن بازم احساس گناه نمیکنن

بخاطر پدر مادرم که همه کار برام کردن 

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

بنظرم تصمیمت هیجانیه😕زوده برات فکر کردن به ازدواج

الان ک ازدواج نمیکنم ۲۵ ۲۴ سالگی اونموقع وضعش خوب شد باهاش ازدواج مبکنم

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پس 5و6سال منتظر بمونین وضعیت هردو درست بشه

اره منتظر میمونم ولی این احساس گناه و هذاب وجدان ولم نمیکنه

از چ نظر شکست؟ اگه از نظر درسی میگی از نظر درسی مشکلی ندارم درسم خوبه

از نظر درسی به مرور باعث افت و اینا میشه مثلا نزدیک یک سال اینا بگذره

حالا من خداروشکر کنکورمو خوب دادم به لطف خدا

بیشتر منظورم آسیب روحی و روانی و وابستگیه

رابطه تموم شد و جز حال بد هیچی برام نموند و پشیمون شدم از اینکه وارد رابطه شدم

این روابط کلی حال بدی و افسردگی میارن آخرش🥲

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

منم قبلا اینجوری بودم اگه در حد چت باشه عیب نداره

در حد چته ولی بازم ناراحتم

از نظر درسی به مرور باعث افت و اینا میشه مثلا نزدیک یک سال اینا بگذرهحالا من خداروشکر کنکورمو خوب دا ...

اره میدونم ما‌دو ساله باهمیم از نظر درسی مشکلی پیدا نکردم حداروشکر ولی بازم حرفات درسته میحوام کات کنم ولی بهش نمی‌دونم چی بگم

اره میدونم ما‌دو ساله باهمیم از نظر درسی مشکلی پیدا نکردم حداروشکر ولی بازم حرفات درسته میحوام کات ک ...

همیشه درسات برات اولویت باشن، چون اونا آخرش کمکت میکنن، خداروشکر خودت عاقلی میدونی❤️

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری

کات کردنم واقعا دردسر خاص خودشو داره چون واسه خودمم اتفاق افتاد هزاران بار خواستیم تموم کنیم و دوباره برگشتیم فقط هی اذیت شدیم این وسط🫠

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

همیشه درسات برات اولویت باشن، چون اونا آخرش کمکت میکنن، خداروشکر خودت عاقلی میدونی❤️امیدوارم بهترین ...

🥲ممنون بابت راهنمایی ک کردی

الان ک ازدواج نمیکنم ۲۵ ۲۴ سالگی اونموقع وضعش خوب شد باهاش ازدواج مبکنم

خوبه پس ولی سعی کن زیاد خودتو درگیرش نکنی که دیگه از درس‌و‌زندگیت بیوفتی

شاید تکراری شده باشه ولی یادت باشه، اولین باره که داریم تجربه‌اش میکنیم، حق داریم که ندونیم، که بلد نباشیم، که گند بزنیم.