2777
2789
عنوان

خاستگار

212 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

من مدتی هست با آقایی صحبت میکنم ،ایشون وضعیت مالی خوبی دارن .ظاهر خوبی دارن .سالم هستن ،خسیس نیستن ،آدم آرومی هست . ولی موضوعی که هست ایشون ۶ کلاس تحصیلات دارن .تحصیلات من فوق لیسانس هست . ایشون فن بیانشون مشکل داره .نمیتونن خوب صحبت کنن .چون اونقدری کلمه بلد نیستن . خیلی پیش و پا افتاده و ساده حرف میزنن .مثل مادر بزرگای ما . ایشون دارن کلاس فن بیان می‌رن ،کلاس زبان می‌رن .دارن کتاب میخونن زیر نظر مشاور که دایره لغاتشون بره بالا . 

من نمیدونم باید چیکار کنم .الان نقش معلم رو دارم . ولی حالم بد میشه میبینم اطلاعات عمومیشون فوق العاده پایینه .مثلا مرفه نمیدونست یعنی چی .تشدید نمیدونست .وفق دادن نمیدونست .و ….

ادم بی سواد اونم در حد ابتدایی واقعاااااا کنسلهههه

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی همه چیز اوکی جز اون مورد ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

ببخشید شما ازش  زندگی و تشکیل خانواده میخاب یا 

امتحان املا❓

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

یعنی همه چیز اوکی جز اون مورد ؟

اره دقیقا .ولی این مورد خیلی آزار دهندس . داره کلاس میره .نمیدونم چیزی تغییر کنه یا نه . بقیه مواردش خوبه . 

ولی توی جمع بخواد صحبت کنه  من خجالت میکشم 

البته داره کلاس میره .فن بیان .کتاب میخونه .زبان میخونه 

اگه درحد خونه وماشین هست این وضع خوب نیست قطعا هم بیشتر نیست چون کسی که درآمد خیلی بالایی داره هوش اجتماعی بالا وقطعا فن بیان خوبی هم داره چون محال بشه بدون اینا به درآمد رسید مگه وارث مالی هنگفت بشه که خیلی بعیده