2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقا .ولی این مورد خیلی آزار دهندس . داره کلاس میره .نمیدونم چیزی تغییر کنه یا نه . بقیه مواردش ...

خانوادت تحقیق کردن ؟ 

شغلشون چجوری بوده که تحصیلات مهم نبوده ؟ بازارین یا سنشون بالاست ؟

چجوری آشنا شدی ؟ واسطه نمیدونست تفاوت تحصیلاتی دارین ؟ 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
بازاری فن بیان نداره چطوری پس مشتری جذب میکنه؟🤔

افرود نمیدونست چیه . وفق دادن نمیدونه یعنی چی .تشدید نمیدونه چیه .ماجراجویی .کاوش کردن . نوتلا . فیلم های کمدی .اصلا نمیدونست اینا یعنی چی . کم کم دارم بهش یاد میدم .کتاب میخونه . حالمم بد میشه 

خانوادت تحقیق کردن ؟ شغلشون چجوری بوده که تحصیلات مهم نبوده ؟ بازارین یا سنشون بالاست ؟چجوری آشنا شد ...

۳۵ سال 

من ۳۲ سالمه 

هنوز نیومدن خاستگاری .البته نمیخوام تحصیلات ایشون رو بگم به خانواده 

افرود نمیدونست چیه . وفق دادن نمیدونه یعنی چی .تشدید نمیدونه چیه .ماجراجویی .کاوش کردن . نوتلا . فیل ...

نمیدونم گلم برید مشاوره ولی الان پول ودرآمد حرف اول میزنه وبعد اخلاق وعلاقه بعد تحصیلات و...

حداقل۶ماه بهش فرصت بده رو خودش کارکنه ببین چی میشه

نمیدونم گلم برید مشاوره ولی الان پول ودرآمد حرف اول میزنه وبعد اخلاق وعلاقه بعد تحصیلات و...حداقل۶ما ...

دقیقا 

خودمم به همین فکر کردم .چون دست و دل بازه .راحت خرج میکنه .ارامش دارم کنارش اخلاق داره .ولی نمیدونم چیکار کنم 

وقتی حرف زدن بلد نیست . 

۳۵ سال من ۳۲ سالمه هنوز نیومدن خاستگاری .البته نمیخوام تحصیلات ایشون رو بگم به خانواده

تحصیلات واقعا مهمه ولی بستگی به درجه اهمیتش برای شخص داره 

وقتی میخواهی نگی به خانوادت پس بیشتر بهش فکر کنی بهتره 

یادت باشه وقتی گرسنه ای هرچی هم آب بخوری آخر گرسنته 

پس چیزای مهم نمیتونن جایگزین هم بشن

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
تحصیلات واقعا مهمه ولی بستگی به درجه اهمیتش برای شخص داره وقتی میخواهی نگی به خانوادت پس بیشتر بهش ف ...

مهم درآمده .ولی اینکه نمیتونه حرف بزنه مردد شدم 

با اینکه ۶ کلاس سواد داره میشه کنار اومد ولی فن بیان و اطلاعت عمومی خیلی مهمه

عزیزم پدر من ۴ کلاس سواد داره ولی فن بیانش هیییچ‌مشکلی نداره. توی این عصر دیجیتال و تلوزیون‌و موبایل و ... فقدان فن بیان ربطی به سواد نداره، به آی کی یو ربط داره. کند ذهنه شاید 

عزیزم پدر من ۴ کلاس سواد داره ولی فن بیانش هیییچ‌مشکلی نداره. توی این عصر دیجیتال و تلوزیون‌و موبایل ...

خب منم حرفم همینه دیگه

میگم که اگه برای کسی میزان تحصیلات آکادمیک مهم نباشه ابن مورد رو میشه راحت نادیده گرفت.

ولی اینکه فن بیان نداره و اطلاعات عمومیش پایینه رو سخت میشه تحمل کرد‌، مادربزرگ من حتی سواد خوندن و نوشتن رو هم از نهضت سوادآموزی یاد گرفته ولی هم خوب صحبت میکنه و هم نسبت به خیلیا که تحصیلات آکادمیک دارن اطلاعات عمومی زیادی داره. 

این آقا با همونقدر سواد ابتدایی میتونست خیلی پیشرفت کنه و مهارت کسب کنه، ولی نمیدونم چرا اینجور نیست.