2777
2789
عنوان

دوستان خواهش میکنم لطفابیاید

78 بازدید | 16 پست

دخترم ازویروس جدید گرفته  هرچی دکترمیبرم داروهای مختلف میدم تاثیرنداره هرروزبدترمیشه بزورنفس میکشه باخس خس دارم میمیرم نگرانشم توروخدااگه میدونیدراهنمایی کنیدچیکارکنم بچم دستی دستی داره ازدستم میره

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

منم گرفتم عفونت گوش و حلق و بینی هست باید چرک خشک کن بخوره برای عفونت به من اموکسی کلاو داد دو هفته ...

کلی چرک خشکن دادم فایده نداره بچم ۶کیلوکم کرده پیش بهترین دکترشهربردم اصلابهترنمیشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلی چرک خشکن دادم فایده نداره بچم ۶کیلوکم کرده پیش بهترین دکترشهربردم اصلابهترنمیشه

درکنار دارو ها، از درمان های طبیعی هم استفاده کن، مثل دمنوش و غذاهای مفید و یه سری راهکار برای چرک گلو،برات میفرستم 

اخی عزیزم 

برای گلو درد اب نمک قرقره کنه. مخلوط اب جوش و ابلیمو و عسل بخوره. چای نبات گرم و دمنوش های گیاهی بخوره کلا مایعات مثل اب پرتقال شیرینم زیاد بخوره. 

دکتر که بردین. بازم داروهاش رو بخوره ادامه بدین. به خواره کوچیک منم استامینوفن و ازیترومایسین و کوریزان دادن. 

برای دل درد اگه داره کیسه اب گرم بزازه رو دلش پتو بپیچه دور خودش. زیاد بخوابه و استراحت کنه. اگه حالش خیلی بده یه امپولی چیزی بزنه. اگه تب داره حموم کوتاه ببرش. پاشویش بکن و تب بر کوریزان بده. اگه تهوع داره ضد تهوع مصرف کنه. شلغم خیلی خوبه بخوره. بخور بده. سرخ کردنی نخوره و در معرض بوش قرار نگیره. انشالله زودتر خوب شه عزیزم دعاش کردم

درکنار دارو ها، از درمان های طبیعی هم استفاده کن، مثل دمنوش و غذاهای مفید و یه سری راهکار برای چرک گ ...

هرجوشونده ای فکرکنی دادم ممنون میشم راهنمایی کنید

اخی عزیزم برای گلو درد اب نمک قرقره کنه. مخلوط اب جوش و ابلیمو و عسل بخوره. چای نبات گرم و دمنوش های ...

مممنونم ازلطفتون ۲۰روزه بدترشده ک بهترنشده

اخی عزیزم برای گلو درد اب نمک قرقره کنه. مخلوط اب جوش و ابلیمو و عسل بخوره. چای نبات گرم و دمنوش های ...

تو گوگلم مثلا میتونی سرچ کنی درمان خانگی سرفه در سرماخوردگس اون راهکار های تو خونش رو انجام بدی. مثلا یدفعه من افت زده بودم جمعه بود هیچ جا باز نبود. زدم گفت یخ و رب انار بذارید. گذاستم خوب شد

هرجوشونده ای فکرکنی دادم ممنون میشم راهنمایی کنید

برای سرفه و چرک و سرماخوردگی اینا خوبه خودم امتحان کردم همه رو، فقط نمیدونم بچه کوچیکه کدومش رو‌ میتونی بهش بدی بخوره، خودت ببین هر کدوم ضرر برای بچه نداشت اونو انجام بده:
دمنوش آویشن
سیب آب پز
پرتقال بخار پز با نمک
قرقره آب نمک
دمکرده چهار تخم
عسل و لیمو ترش
غذای شیله(از نت یاد بگیر)
پیاز کبابی
شلغم آب پز با نمک
گلو بیشتر از نیم ساعت ناشتا نمونه
موقع خوابیدن دوتا بالش بذار زیر سرش
بخور با عرق نعناع
حذف لبنیات(گلو رو خشک میکنه)
غذاهای گرم و ابکی و نرم
دمنوش ترکیبی( ختمی و پنیرک و آویشن ‌و پولکی و عناب)

برای سرفه و چرک و سرماخوردگی اینا خوبه خودم امتحان کردم همه رو، فقط نمیدونم بچه کوچیکه کدومش رو‌ میت ...

ممنون ازلطف شما