2777
2789
عنوان

دوراهی گیر کردم

95 بازدید | 20 پست

عزیزان من و همکلاسیم چندساله به قصد ازدواج باهم صحبت کردیم ایشونم دوهفته پیش اومدن خواستگاری همه چیزش خوبه اخلاق وفاداری شغل و ادب. فقط یه مشکل داریم من متولد شهرم ایشون یکی از روستاهای رشت. خونه و زمین برای خودشه و مادرشون قراره با خواهرشون زندگی کنند جدا . ما توی جلسه خواستگاری صحبت کردیم که من موقت اونجا زندگی کنم تا یه تیکه زمین بفروشیم توی شهر خونه بخریم . امروز با خونواده رفتیم از نزدیک محل رو دیدیم . خونواده م میگن حتما باید شهر خونه بگیره منم اگر الان اینو اینجوری بهش بگم فکر کنم کلا همه چیز بره هوا خیلی دوسش دارم چجوری مطرح کنم  توروخدا کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز همدیگه رو دوست داریم بخدا راضیم بجای کوچیک شهر بگیریم که دهن بقیه بسته بشه فقط

درکت میکنم. باهاش حرف بزن احتمالا قبول‌میکنه

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

حس میکنم بهش بگم همه چیز خراب بشه اینکه چجوری بگم رو موندم . به نظرت با مشاوره صحبت کنم؟

اگ میدونی برات سخته از مشاور کمک بگیر

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

عزیزم روستای کمسار من زنجانیم

بسلامتی شمالیا زیاد با زنجانیا وصلت میکنن 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید