حباب12 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4613 عنوان کسی وکیل هست 52 بازدید | 6 پست اگه به یه وکیل پیام بدم و یه چیزی حرفی بهش بزنممنظورم توهین نیست فقط میخوام یه چیزی بگم ک ندونه منمبنظرتون میتونه راحت شمارمو پیدا کنه و بدونه منم؟! چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔 1403/10/27 | 19:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6917 نه کمیته انتظامی که نیست اونم محدودیت های خودشو داره مگر اینکه پارتی داشته باشه هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد
حباب12 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4613 بدونه میخاد چ گوهی بخوره نمیخوام بدونه منم اخه منو میشناسه چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔
حباب12 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4613 نه کمیته انتظامی که نیست اونم محدودیت های خودشو داره مگر اینکه پارتی داشته باشه نه تازه وکیل هم شده اخه یکی از دوستام گفت وکیلا میتونن راحت پیدا کنن چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔
مووفرفری عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 6917 نه تازه وکیل هم شده اخه یکی از دوستام گفت وکیلا میتونن راحت پیدا کنن نه الکی گفته ولی خب اگه مرتی توی مخابرات و اینا داشته باشه شماره مخاطبینتم میتونه دربیاره هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد
حباب12 مدیر استارتر عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4613 نه الکی گفته ولی خب اگه مرتی توی مخابرات و اینا داشته باشه شماره مخاطبینتم میتونه دربیاره 😢😢کاش میتونستم اینستاش رو پیدا کنم چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔