2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

397 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم

پسر من الان ۱۹ ماهشه من میخوام یواش یواش کم کنم شیر دادنشو اما از اونجایی که پسرم خوابیدنش فقط و فقط با شیرخوردن از من هست چه کنم بچه ها شما چه راهکاری دارید اونایی که تجربشو داشتن یا میدونن راهکار بدن چون بچم هر وقت منو میبینه یاد شیر میفته. در روز مدام باید شیر بخوره شبا هم که بدون من اصلا نمیخوابه حتی اگه خییییلی خوابش بیاد حاضر نیست بدون شیر بخوابه. چه کنم بچه ها؟؟؟؟؟

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرمنم بدجور وابسته بود یه شب امتحانی ندادم دیگه نخورد از اون به بعدم خوابش بیاد خودش میره میخوابه&n ...

بعد چیکار کردی با گریه هاش اونشب؟

بهمین راحتی ترک کرد؟!

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
منم الان 3 روزه دخمل 21 ماهمو از شیر گرفتم

تورو خدا بهم بگو چجور پیش رفتی و از اولش چیکار کردی؟؟

من پسرمو تا دوسال شیر دادم ، خیلیم وابسته بود ،همه گفتن تدریجی ولی واقعا سخت ، ولی با یه بار زدن تلخک دبگه نخورد ، بهانه هم نگرفت ، فقط شب اول غلت میزد ، گفتم بیا بخور میگفت ، اخ

من پسرمو تا دوسال شیر دادم ، خیلیم وابسته بود ،همه گفتن تدریجی ولی واقعا سخت ، ولی با یه بار زدن تلخ ...

تلخک همونه که رو جلدش زده واسه ناخون جویدن و از شیر گرفتن؟ که داروخونه ها دارن درسته؟

بعد چیکار کردی با گریه هاش اونشب؟ بهمین راحتی ترک کرد؟!

چسب کاغذی زدم گفتم اه شده گریه کرد اما بیشترش بهونه بود گذاشتم شب پیش مامانم خوابید ولی باید طاقت بیاری اگه ندادی دیگه نده گریه هاشم تموم میشه عادت میکنه ،چون من خواستم کمترش کنم بدتر وابسته شد یهو قطعش کردم بیست ماهشم بود 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...

این منظورته؟؟

تورو خدا بهم بگو چجور پیش رفتی و از اولش چیکار کردی؟؟

عزیزم دخترم بسیار وابسته بود .نوک سینمو چسب زخم زدم گفتم بوف شده اومد یه نگاه کرد...نازم کرد دیگه هم سراغش رو نگرفت...شب اول 2 بار بلند شد بغلش کردم بهش اب دادم یه کم دیشبم اصلا پا نشد تا 9 صبح خوابید.صبحم بلند شد کلوچه با چای خورد

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
آره همون تلخکه

یعنی یهو گرفتیش؟ به من میگن خیلی به بچه ب لحاظ روحی فشار میاد یهو بگیری اما فکر کنم آخر مجبور شم همین کارو کنم