2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 25 پست

خواهر من بچه شو که خیلی هم وابسته بود و فقط هم با شیر میخوابید از شیر گرفت. دوسه روز تنها موند تو خونه . گفت اگه کسی باشه دلش میسوزه میگه تو رو خدا شیر بهش بده کار من و به هم میریزه. بهش نمیداد اصلا . شیر براش ریخت تو شیشه. ولی دوسه شب اول عزیز دلم نشسته میخوابید. اذیت شد خیلی . الان با شیشه خوب میخوابه ولی هنوزم دوست داره مامانش حتما باشه پیشش.

عزیزم دخترم بسیار وابسته بود .نوک سینمو چسب زخم زدم گفتم بوف شده اومد یه نگاه کرد...نازم کرد دیگه هم ...

خداروشکر عزیزم چه خوب😅👍

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر من بچه شو که خیلی هم وابسته بود و فقط هم با شیر میخوابید از شیر گرفت. دوسه روز تنها موند تو خو ...

خواهرت نشسته میخوابید؟!

وای چقدر سختی کشیده خودش ب تنهایی😘

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
آره یهو گرفتم ، نه پسرمن که مشکلی نداشت ، تدریجی نمیشه ، خیلی سخته

تدریجی ادم بچه رو شکنجه میکنه انگار

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  
خواهرت نشسته میخوابید؟! وای چقدر سختی کشیده خودش ب تنهایی😘

خواهرم که بیدار بود. خواهرزادم نشسته میخوابید میخواست مقاومت کنه تا مامانش حتما بهش سینه بده. بعد تا شل میشد  و سرش میافتاد، بیدار میشد و گریه میکرد.

خواهرم که بیدار بود. خواهرزادم نشسته میخوابید میخواست مقاومت کنه تا مامانش حتما بهش سینه بده. بعد تا ...

ای جااااان چه باحال تعریف کردی😍

من بیست ماهگی دخترم رو که خیلی وابسته بود رو یه دفعه از شیر گرفتم یه داروی عطاری هست به اسم صبر زرد از اون زدم دیگه نخورد. اسمش رو هم نیاورد ولی تا هشت ماه خیلی لج داشت افسردگی گرفت بردمش پیش روانپزشک گفت خیلی بهش بد کردی وقتی به این شدت وابسته بوده نباید یهو از شیر میگرفتیش شما هم سعي کن اول روز بهش ندي بعد شب  قبل از  هر اقدامی  باهاش حرف بزن با قصه آمادگی ذهنی براش  بوجود بیار

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
ادم فکر میکنه خیلی سخته بعد انجام بدی میگی خدایا چه راحت ترک کرد

دقیقا منم امروز روز چهارمه ک از شیر گرفتم اصلا سخت نبود شب اول فقط دوبار گفت شیر دید خبری نیست خودش خوابید فداش بشم.

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕