2777
2789
عنوان

شوهرم چک داره ببینید مدیریتم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐شما به ماکارونی سادم در نظر بگیری باید ۳۰۰ خرجش کنی چجوری حساب میکنی

من ماکارونی برا دو نفر با صد گرم گوشت و یه ماکارونی پونصد گرمی درست میکنم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
😂دیگه اوله راهم بزار یاد میگیرم من زن پول نفله کردنم نه مدیریت ته مدیریتم خرید طلاس

بعضی از زن ها شنیدن زنی که خرج داره ارج 

داره فکر کنم برای شما اینطوری معنی شده هر روز از بیرون غذا سفارش بدی 

به نظرم زنی که بلده چطور خرج کنه مدیریت کنه به همه چیزش برسه ارج داره 

وقتی به خودت ارزش میدی که غذای ۱۰۰ هزار تومنی بی کیفیت بیرون رو نخوری 

به جاش رژیم درست حسابی داشته باشی غذای با کیفیت تمیز خونگی برای خودت آماده کنی

خب چه خبره خیلی زیاده روی غذای بیرون‌حتی ارزون ترینشم گرونه تو با 100 تومن میتونی برای یه هفته غذا د ...

با 100 چه غذاهایی میشه برای یه هفته درست کرد؟🤔🤔

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
نه من از جای خوب میخرم سمت ما قیمت همینه عزیزم😂مگه گوستفندم نفهمم چی میخورم؟

دور از جونت😄

مه منظورم اینه مثلا روغنی که استفاده میکنن 

مواد غذایی که استفاده میکنن شاید خوب نباشه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
😄خدا برکت بده به مالشون.....ی لحظه فک کردم چرا من بلد نیستم مدیریت کنم.در حالی که خونه من خالی از م ...

ما خرجمون کمه عزیزم مالی داشتیم وضعمون این نبود بعدشم من هر پولی دستم میاد همرو خرج پر کردن خونه میکنم بجا خودم برا همین کم خونه خالی میمونه 

بعضی از زن ها شنیدن زنی که خرج داره ارج داره فکر کنم برای شما اینطوری معنی شده هر روز از بیرون غذا س ...

عزیزمم.حالا صد تومان هم بی کیفیت نبست.من دامادمون سر آشپز شرکت نفته.چن وقت پیش اومد غذا سفارش دادم پرسی ۱۵۰.

یعنی از کیفیت موادغذایی وپختش تعجب کرد.گفت رحمت کنه امواتشو

دور از جونت😄مه منظورم اینه مثلا روغنی که استفاده میکنن مواد غذایی که استفاده میکنن شاید خوب نباشه

😂نه بخدا بیاعو ببین چه غذایی میخرم یه خورشت کرفس هست مورد علاقمه میخرم صد تومنه همش گوشته با دوتا دونه کرفس😂مزه بهشتم میده باید بلد باشی از کجا بخری

عزیزمم.حالا صد تومان هم بی کیفیت نبست.من دامادمون سر آشپز شرکت نفته.چن وقت پیش اومد غذا سفارش دادم پ ...

اره مام‌ یه کترینگ باز شده بود محلمون همین بود قیمتش خدا شاهده😂😐ترشی نون سیب زمینی سوپ پر از مواد میفرستاد باهاش

عزیزمم.حالا صد تومان هم بی کیفیت نبست.من دامادمون سر آشپز شرکت نفته.چن وقت پیش اومد غذا سفارش دادم پ ...

من تهرانم با صد تومن نهایت یدونه فلافل بتونم بخورم 

اون کیفیتی که شما میگی فرق داره گلم 

اصلا واسه رستوران ها نمیصرفه مرغ ۹۸ هزارتومن گوشت ۷۰۰ تومن بیان صد تومن بدن 

رستوران کلی هزینه داره 

شک نکن کیفیت نداره

ما خرجمون کمه عزیزم مالی داشتیم وضعمون این نبود بعدشم من هر پولی دستم میاد همرو خرج پر کردن خونه میک ...

انشالله پربرکت.

حتما حقوق همسرتون ثابت نیست.

چون ما حقوقمون ثابته دیگه چیزی نمیمونه بخایم خرج خونه کنیم..

ولی الان که همه چی تو خونه داری.سعی کن متنوع درست کنی.

کوکو درست کن.

برنج با مرغ درست کن.

خوراک لوبیا 

من تهرانم با صد تومن نهایت یدونه فلافل بتونم بخورم اون کیفیتی که شما میگی فرق داره گلم اصلا واسه رست ...

بابا تجربه ها با توجه به منطقه میتونه متفاوت باشه همین فلافل شما سمت ما هفتاده مثلا یا پنجاهه😐 معروف ترین فلافل فروشیای کل تهرانم هستن