2777
2789
عنوان

شوهرم چک داره ببینید مدیریتم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 57 پست
😂وقتایی که تنهام اره ولی غذای لاکچری سفارش نمیدم از جای ارزون با کیفیت سفارش میدم صد خوردعی تا دویس ...

آخه غذای بیرون خاصیت نداره که

همون ۲۰۰ تومن یک مرغ دو کیلویی میشه...باهاش میشه واسه دو روز حدود ۳ روز غذا درست کنی

😂وقتایی که تنهام اره ولی غذای لاکچری سفارش نمیدم از جای ارزون با کیفیت سفارش میدم صد خوردعی تا دویس ...

ولی عذای صد تومن دویست تومنی کیفیت نداره ها 

سعی کن خودت تو خونه درست کنی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه خبره خیلی زیاده روی غذای بیرون‌حتی ارزون ترینشم گرونه تو با 100 تومن میتونی برای یه هفته غذا درست کنی

غذا سفارش ندادن که نشد مدیریت😄

منم پرام ریخت فک کردم چه مدیریتی میخواد بکنه 😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هر روز غذا سفارش میدید !! یه جوری گفتی مدیریت فکر های دیگه ای کردم آفرین خوبه درحد همین مرغم مدیریت ...

😂دیگه اوله راهم بزار یاد میگیرم من زن پول نفله کردنم نه مدیریت ته مدیریتم خرید طلاس

خب چه خبره خیلی زیاده روی غذای بیرون‌حتی ارزون ترینشم گرونه تو با 100 تومن میتونی برای یه هفته غذا د ...

احتمالا سیب زمینی آب پز 

«چگونه می توان مُرد در حالی که هیچ کس زنده بودن شما را نمی فهمد» 
خب چه خبره خیلی زیاده روی غذای بیرون‌حتی ارزون ترینشم گرونه تو با 100 تومن میتونی برای یه هفته غذا د ...

یه هفته ؟ 🙄🙄🙄🙄 با صد تومن؟؟؟؟ برای صبحونه ام کافی نیست

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
ولی عذای صد تومن دویست تومنی کیفیت نداره ها سعی کن خودت تو خونه درست کنی

دقیقا

توی خونه یه دمی گوجه یا سوپ یا سالاد اولیه حتی یه خوراک ساده می ارزه به غذاهای لوکس بیرون 

😐شما به ماکارونی سادم در نظر بگیری باید  ۳۰۰ خرجش کنی چجوری حساب میکنی 

بهترین کاره.

شوهر منم هر دوماه ۲۰ تومن چک داره سرجمع۲۵تا چکه از این ماه شروع میشه حساب کردم ماهی۳تومن برامون میمومه با یه بچه از الان دارم مدیریت میکنم ولی میدونم شرایط سختیه

ایکاش سال دیگه حقوقا زیاد بشه