2777
2789

پوچ و توخالیه بازم خودنمایی میکنه چندبارم دروغاش دراومده از روووو نمیره این بشر فقط میخواد بگه من دارم من میپوشم من میخورم انگار برا بقیه مهمه اون چه غلطی میکنه با اون بچه های بی ادبش 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم باید بغیه ازت تعریف کنن نه خودت

توجه   کاربر اقام ،توجه   با اجازه خانوم بچه های سایت  هرچه بیشتر ادما رو شناختم ،فهمیدم با بعضیا نباید خودت باشی،باید خودش باشیhttps://uploadkon.ir/uploads/0fb801_25hayedeh-bia-bargard-music-irani-com-.mp3

آره خب مشمئزکننده است این مدل نمایش ها

ولی یه سوال

اطراف تون هست و مجبور به رفت و آمد هستین؟

به نظرم رصدش نکنین

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

هر کسی هر چی گفت بدون دقیقا اون طور نیست. مثلا کسی که سحر خیز باشه این سحرخیز بودن براش عادی هست. پس با یک بار ساعت شش بیدار شدن جار نمیزنه. کسی که بگه شش صبح بیدار شدم بدون خیلی کم پیش بیاد سحرخیز باشه

تو زندگی همه ی همچین عنایی پیدا میشه خواهر

اینقدم حسوده تو روت کل مال و اموالتو برات مو به مو رو میکنه!!! از چیزایی ک خود ادم بیخبره اون حسابش دستشه دمو دیقه تو فاز حساب کتابه 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

دقیقا منم متنفرم

هیچ پخیم نیست طبل تو خالین همشون 

میشه از بی معرفتی ها تنها شد...میشه از تنهایی بال در اورد و پرواز کرد🕊اِلهی انْتَ کَهفی حینَ تُعیینی المَذاهِبُ فی سَعَتِها خدایا!تویی پناهگاه من هنگامی که وسعت راه ها درمانده ام میکنند✨