2777
2789
عنوان

ردیاب شخصی بسیار کوچک TK102

1142 بازدید | 10 پست

این ردیاب ماهواره ای بسیار کوچک جهت مشخص نمودن موقعیت کودکان , افراد سالمند و لوازم و مدارک با ارزش برای بروز خطرات احتمالی بکار می رود.

• نگه داری  باطری در حالت آماده به کار 72 ساعت
  • مخصوص افراد بازاریاب ،کودکان ،بیماران،اموال و حیوانات
  • ردیابی توسط اینترنت و موبایل بدون محدودیت فاصله
  • امکان شنود
  • ارسال پیام کوتاه و تماس تلفنی با فشار دادن دکمه کمک اضطراری
  • تعیین محدوده جغرافیایی و اعلام هشدار ورود و خروج
  • ارسال هشدار  باطری و سرعت غیر مجاز توسط پیام کوتاه
  • دارای بیش از 30 دستور برای کنترل سیستم از طریق پیام کوتاه
  • دارای کاور آهنربایی
  • دارای کاور ضد آب
  • قابلیت اطلاعات  آفلاین از طریق SMS
  • دو عدد باطری پشتیان(1000MAH)
  • دارای دکمه SOS جهت استفاده در مواقع اضطراری

ابعادش چقده؟ بزرگ میزنه که😯

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قیمتش چقدره؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
اندازه یک قوطی کبریت 50 گرم وزنشه  تو تصویر zoom شده

اوکی. بعداز 72 ساعت باید برداریم دوباره باطری بزنیم یعنی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

ردیاب شخصی بسیار کوچک که میکروفون هم برای شنیدن صدای محیط داره و نه محدودیت زمانی و نه محدودیت مکانی داره هم آنلاین و هم آفلاین می باشد جای فرد و یا خودرو یا موتورسیکلت را بصورت خیلی دقیق نشون میده ردیاب شخصی کیم کالا هم با کیفیت بالا و هم داری باطریبهتری می باشد و از سه روز باطری تا سه ماه باطری هم موجود هست برای تماس و مشاوره رایگان فقط استان تهران 9092305593 و سایر شهر های ایران 09120750932 فروشگاه اینترنتی کیم کالا ارائه دهنده انواع ردیاب های خودرویی و شخصی آهنربایی ضد آب ردیاب حیوانات و موتور سیکلت 

در عکس هم همه چی کاملا معلوم هست .

برای خرید و مشاوره انواع ردیاب با ما تماس بگیرید.

یه ردیاب براتون پیدا کردم کوچیک و سبک. برای هر چیزی ام میتونید استفاده کنید. برا ماشین، دوچرخه، موتور، ردیابی بچه ها یا آلزایمریا، برا حیوانات. خودم تازه پیدا کردمش خیلی خوبه. بزنید رو این لینک آبی ببینید خیلی توپه. جاسازش کنید اصا دیده نمیشه اگه ماشینتونو بدزدن سارق متوجه نمیشه.