2821
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین الان پسرای 30 سال به بالا مجرد اکثرا به مادرشونون میسپارن زن پیدا کنن روضه اینا برو من خودم مت ...

آره پسرا خودش دوس دختر پيدا میکنن مادرشون هم وظیفه پيدا کردن زن و داره😂

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

باید به واسطه ها بسپری

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

تو همون سایت ها یکی از دوستام بود و با یه پسر خوب ازدواج کرد ...میگفت ۵۰درصد آدم حسابی و ۵۰ درصد آدم به درد نخور هستند ‌‌‌....

از اول باید با طرف محکم حرف بزنی و سر هدف خودت بمونی ...اگر طرف داشت جاده خاکی میرفت سریع کات کنی...همون اول همه اطلاعات را ندی مثل مکان زندگی دقیق و ...عکس بی حجاب ندی و ...

زیرکانه باید اونجا فعالیت کنی‌...

به نظرم دختر زیرک باشه، تو اون سایت ها میتونه مطابق معیارهاش بلاخره یکی را پیدا کنه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...