2777
2789
عنوان

آشپزیم خوب نیس چه کنم

128 بازدید | 10 پست

بچه ها من عاشق کارای هنریم از بافتنی و گلدوزی و خیاطی انجام میدم و همه دوست دارن .ولی از آشپزی متنفرم .یعنی حس میکنم کار مهمی نیست .وقتی که میخوام بزارم برای آشپزی اعصابم نمی‌کشه میخوام برم یه کار بهتر بکنم یا میسوزونم یا درست نمیپزه. خونم همیشه تمیزه و مرتب .کوچکترین بهم ریختگی نداره ولی به آشپزی که میرسم عاجزم .تورو خدا کمکم کنید .شوهرم از دستم ذله شده.😔😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با عشق و تمرکز غذا درست کن

اتفاقا آدمای هنرمند آشپزای خوبین

احتمالا چون هنر ماندگاری نیست دوست نداری انجامش بدی

چون نیم ساعت بعد می خوری و پی پی و تمام🤭

در صورتیکه آشپزی هم یه هنره 

سعی کن با رسپی هایی که تو سایتا و اینستاگرام هست غذا بپزی

منم هیچی بلد نبودم هر وقت بخوام چیزی درست کنم سرچ می کنم انصافا خوب می‌شه 

با عشق و تمرکز غذا درست کناتفاقا آدمای هنرمند آشپزای خوبیناحتمالا چون هنر ماندگاری نیست دوست نداری ا ...

آره گلم .راست میگی .میگم کلی وقت بزارم بعدشم بره دستشویی😅ولی کلا وقتی که میزارم برای آشپزی استرس میگیرم که میشه یه کار بهتر کرد

البته از گوگل یاد میگیرم تو هم بزن گوگل

من بلدم خیلی چیزا رو ولی حوصلم نمی‌کشه اینقدر با دقت و حوصله انجام بدم .بعدم بیشتر مشکلم با گازه 😅یعنی یا میسوزه یا نمیپزه