2821
2789

تو هند مادر دختر میره خونه های پسر واسه دخترش خواستگاری درواقع پسرا خواستگار دارن😂

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

تو هند مادر دختر میره خونه های پسر واسه دخترش خواستگاری درواقع پسرا خواستگار دارن😂

چه جااالب

دختری باش که همه از مستقل بودن و موفقیتش حرف میزنن، نه از خوشگلیش🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک کن رفتی یه جا خواستگاری دفعه بعد که رفتی جواب بگیری با گریه بگن دخترمون با یه پسر فرار کرده!!!!!

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.

نشنیدم دیدم😂من پامو عمل کرده بودم نمیشد راه برم داداشم چایی واسه داماد برد همو پسندیدن😄😄😄😄شوهرمم بعد مراسم فهمید چرا نیومدم چای بیارم فک کرده مخالفم😂😂😂

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

برا مامانم پیش اومد..برا داداشم رفته بود یه جا خواستگاری..دفعه دوم گفته بودن فرار کرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
برا مامانم پیش اومد..برا داداشم رفته بود یه جا خواستگاری..دفعه دوم گفته بودن فرار کرد

دختره؟؟؟یاخدا

نشنیدم دیدم😂من پامو عمل کرده بودم نمیشد راه برم داداشم چایی واسه داماد برد همو پسندیدن😄😄😄😄شوهرم ...

منم پذیرایی نمی کردم از خواستگارام کلا تو خانواده ما اجباری نیس خواهر و خواهرزادها هامم نمیبرن

الهی به امید تو
فک کن رفتی یه جا خواستگاری دفعه بعد که رفتی جواب بگیری با گریه بگن دخترمون با یه پسر فرار کرده!!!!!

وااااااي راست ميگي خوب اون پسره اگه آدم بود ميومد خواستگاري نه اينكه دخترو برداره فرار كنن

منم پذیرایی نمی کردم از خواستگارام کلا تو خانواده ما اجباری نیس خواهر و خواهرزادها هامم نمیبرن

ما رسمه جلسه بعدی خواستگاری  پدرامون میان نظراتشون رو روی کاغذ بنویسن ک بعدا برای بله برون مشکلی پیش نیاد یجورایی رسمی بود عروس باید چای میبرد اخره اخر ک نتونستم. ولی خب خداروشکر برای بله برونم راه میرفتم حداقل

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶
توی کره روز خواستگاری دختره باید جلوی جمع بوووووووووقق پسره رو با خط کش اندازه بگیره البته فیلمشو دی ...

😳😳😳😳😳😳😳یا خداااااا

2824
2823
2791
2779
2792