2777
2789
عنوان

قبول نشدم دی ماه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3030 بازدید | 41 پست
الان نمره نهایی فنون زده ۲/۷۵ سالانه شو زده ۷/۲۵ریاضی نمره نهایی ۵ سالانه ۸/۷۵جامعه نمره نهایی ۴ نمر ...

همه رو میتونی تبصره بزنی 

به نظرم بزن چون نزنی نزدیک 1300 باید شهریه بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو میتونی تبصره بزنی به نظرم بزن چون نزنی نزدیک 1300 باید شهریه بدی

واقعااا . آره خودم میگم تبصره بزنم ک دیپلمو بگیرم اونوقت خرداد ترمیم کنم چون ریسکه باز بزارمش برا خرداد ن ؟

بجز شهریه واحد درسا اینجا جداگانه ۵۰۰ میگیرن برا معرفی ب حوزه🥴

واقعااا . آره خودم میگم تبصره بزنم ک دیپلمو بگیرم اونوقت خرداد ترمیم کنم چون ریسکه باز بزارمش برا خر ...

هر واحدی شده 88 تومن 320 هم خودشون دیگه خودت حساب کن چقدر میشه ببین کتابات چن واحدی ان ب نظرم تبصره کن حداقل دیپلم رو بگیری 

خدا بگم چیکارشون نکنه ی درس میخا بخونیم جد ابادمون و اوردن جلو چشممون🥲ب قران این مدت ب طور دقیق هیچ ...

منم‌بزرگسالان خوندم میفهمم چی میگی ،اطرافیان هم تا میان حرف بزنن میگن وااا بزرگسالان که آسون میگیرن فکر میکنن بزرگسالان کیلویب نمره میده

هر واحدی شده 88 تومن 320 هم خودشون دیگه خودت حساب کن چقدر میشه ببین کتابات چن واحدی ان ب نظرم تبصره ...

اره واقعا میدونم . همینکارو میکنم تا دیپلم بگیرم ک خرداد فقط برسم برا ترمیم بخونم

منم‌بزرگسالان خوندم میفهمم چی میگی ،اطرافیان هم تا میان حرف بزنن میگن وااا بزرگسالان که آسون میگیرن ...

هعییی🥲

میگن تا کسی جات نبوده پا تو کفشت نکرده نمیفهمه چی میکشی حکایت ما و اطرافیانه🙃اطرافیان منم انقده سرکوفت و تیکه کنایه انداختن درس چیه ولکن بابا بچسب ب ی کاریو...... 

ولی من میگم تلاش میکنم خدای ما هم بزرگه بالاخره ی جا میرسیم ب هدفمون هی میگم عب نداره دختز باز بجنگ🙃

تو الان درحال تحصیلی؟یه پشت کنکوری؟

چون منم دوازدهمم ۳ تا تجدید دارم تا جایی که میدونم دی ماه برای دوازدهم های پارسال بود

دخترِ ایران خاتون..                                                   آرمی گیرل،وکیل مدافع حقوق دختران^^                                    تورک قیزیام🙌🐺

تو الان درحال تحصیلی؟یه پشت کنکوری؟چون منم دوازدهمم ۳ تا تجدید دارم تا جایی که میدونم دی ماه برای دو ...

بله گلم پشت کنکورم  . بله دی ماه برا کسایی هس ک دیپلم نگرقتن

هیچی خردادم امتحان دادم باز نشد دارم میخونم دی امتحان بدم. 

سلام عزیزم میشه راهنمایی کنی اینکه اگه درس رو افتاده باشم باید حتما در دی شرکت کنم تا خرداد بتونم ترمیم بزنم؟و اینکه مدارک لازم برای ثبت نام امتحانات بزرگسالان چیه باید چی ببرم؟