2777
2789
عنوان

قبول نشدم دی ماه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 41 پست
تبصره میتونم بزنم اخه استفاده نکردم گذاشتم برا مرحله اخر ینی الان . خرداد شرکت کنم ک پاسشون کنم نمرم ...

نمیدونم خرداد جزء سوابق حساب شه برات یا فقط برا پاس شدن کاش از ی مشاوری چیزی بپرسی

.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی خرداد شرکت کنم نمره بالا بیارم دیگه نیاز ب ترمیم نداره گیر نمیکنم اخه من ۴۰۴ کنکور فرهنگیان دار ...

نه فک نکنم باشه

مگه تبصره جدید بزارن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

دوازدهم خیلی سخت ،چون موقع تصیح برگه سربرگ ها مشخص نیست که برای بزرگسالان یا بچه های روزانه همونقدر ...

خدا بگم چیکارشون نکنه ی درس میخا بخونیم جد ابادمون و اوردن جلو چشممون🥲ب قران این مدت ب طور دقیق هیچی از زندگیم نفهمیدم چطور شب شد صبح شد چی خوردم چطور گذشت حبس بودم با کتابا 🥲🥲

چرا انقد ظلم میکنن اخه

خرداد میتونی باز امتحان بدی اگه شرایط شهریه نداری تک ماده کن اگه داری بزار برای خرداد

نمیدونم والا گیر کردم .از ی طرفم شرایطم اوکی نیس ک همش شهریه بدم ترمیم یازدهم و دوازهمم هس خیلی میشه🥲

نمیدونم والا گیر کردم .از ی طرفم شرایطم اوکی نیس ک همش شهریه بدم ترمیم یازدهم و دوازهمم هس خیلی میشه ...

ایشالا که خردا تموم شه 

با نمره خوب

کفراتا خیلی امتحانا سخت شده

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

نمیدونم والا گیر کردم .از ی طرفم شرایطم اوکی نیس ک همش شهریه بدم ترمیم یازدهم و دوازهمم هس خیلی میشه ...

فقط میخان پول بگیرن درس های دوازدهم که نمره خوبی داری ترمیم نزن ایشالا موفق باشی عزیزم 

مطمئنی برگه 7 شده یا سالانه رو میگی

الان نمره نهایی فنون زده ۲/۷۵ سالانه شو زده ۷/۲۵

ریاضی نمره نهایی ۵ سالانه ۸/۷۵

جامعه نمره نهایی ۴ نمره سالانه۸

فلسفه ام نمره نهایی زده ۳/۵ سالانه رو زده ۷/۷۵

یعنی چی کدوم رو میتونم تبصره بزنم؟