nazgool مدیر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1724 عنوان نمیترسید | مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 73 پست بچه ها شما بعد از زلزله تهران تو خونه نمیتررسید تنهایی من هنوز خونه مادرم هستم 1396/10/02 | 12:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazgool مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1724 اخه تنهام خونه ببین من میگم تو که نبردی یه امروز هم دندون رو جیگر بزار نبر
رررویا عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 844 بچه ها من تو عمرم اینقدر نترسیده بودم.. تمام دهنم از ترس آف زد.. 💟همسرم همیشه دوستت خواهم داشت❤
گل_یخ(توت_فرنگی_سابق) عضویت: 1393/12/27 تعداد پست: 3603 آخی دم اسبياشم بشور من دیگه دل میزنم به دریا دخترم و میبرم جلو در حموم درم باز ميذارم .خودم و ميشورم ... ببر زود بیاید بیرون فقط الان خیلی بهتره تا شب
مامان_آرتینم عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 3614 دیشب پس لرزه داشتیم؟؟؟ نه عزیزم دیشب مازندران اومده فکر ۳ ریشتر دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9556 بچه ها من تو عمرم اینقدر نترسیده بودم.. تمام دهنم از ترس آف زد.. من که 1کيلو کم کردم تو رژيمم بودم .زلزله کمکم کرد.😒 خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
nazgool مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1724 نه عزیزم دیشب مازندران اومده فکر ۳ ریشتر وای خدا همه نقاط داره میلرزه
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61020 آخی دم اسبياشم بشور من دیگه دل میزنم به دریا دخترم و میبرم جلو در حموم درم باز ميذارم .خودم و ميشورم ... خخخخ دم اسبی😂😂😂😂😂راس میگی شب خطر سرما خوردنم دارن توکل بخدا پسرم از مدرسه بیاد ناهارشو بدم اینو ببرمش خودشم کلافه شده
خرزهر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 9556 ببر زود بیاید بیرون فقط الان خیلی بهتره تا شب دقیقا دوستم میگفت شبا بیشتر زلزله میاد. خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭
گل_یخ(توت_فرنگی_سابق) عضویت: 1393/12/27 تعداد پست: 3603 اخه تنهام خونه خودت لباس تنت باشه فقط بچت و بشور من اینکارو کردم
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61020 ببر زود بیاید بیرون فقط الان خیلی بهتره تا شب اره راس میگین من فکر سرما خوردنشو و اینکه اکثرا شب زلزله میادو نمیکردم
مامان_آرتینم عضویت: 1396/01/28 تعداد پست: 3614 من که هر شب میرم از هر چی ام بگذرم از حمومم نمیگذرم دیروزم پسرم و بردم دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
nazgool مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 1724 دقیقا دوستم میگفت شبا بیشتر زلزله میاد. اره نمیدونم این زلزله چرا شبها میاد فقط