2777
2789

بچه ها من باردارم نمیدونم بخاطر هورمونامه یا نه .. 

روز پدر شبش خونه پدر شوهرم بودیم 

عصر که خودمو خواهر شوهر و مادر شوهرم بودیم رفتم کادوی پدرشوهرمو آوردم نشون دادم مادرشوهرم تشکر کرد و کادو رو برداشت ..

شب که شد همه که اومدن من رفتم سرویس وقتی برگشتم کادو دست مادرشوهرم بود .. پدر شوهرم اتاق بود ..

شوهرم گفت کادو رو تو ببر اتاق بده بابا ‌.‌. ( میخواد رابطمون خوب شه مثلا )

منم چون از پدر شوهرم اصلا خوشم نمیاد به دلایلی 

بهم برخورد کادو رو بردم تو اتاق دادم رو بوسی کردیم و اومدم بیرون و خودمو گرفتم به همسرم پیام دادم چرا اینجوری میکنی توی جمع بهش می‌دادیم دیگه ..

همسرم همونجا ازم معذرت خواهی کرد و گفت ببخشید ..

ولی من کشش دادم و خودمو گرفتم براش حسابی اومدیم توی ماشین موقع رفتن دعوامون شد شدید 😔😔

چیکار کنم قلبم داره آتیش میگیره 

حق با منه ؟ یا هورمونهای مزخرف ؟ یا تقصیر شوهرم ؟

دیگه وقتی همونجا گفتی و معذرت خواهی کرده لازم نیود کشس بدی ، تازه اگه نمیمواستی ببری با شوهی و خنده میگفتی وا چرا برم عزیزم شاید بابا کاری داره تو اتاق میخواد تنها باشه الان بیاد سالن میدم بهش 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مقصر شما هستی که موضوع رو بعد از عذر خواهی همسرتون بی دلیل کش دادیهر چند عذرخواهیشون هم ضروری نبوده ...

بله دقیقا همسرشون لازم نبود اصلا عذرخواهی کنه  همسرشون تمام سعیش رو میکنه که خانواده ش متوجه بعضی از اخلاقای تند و بد خانمش نشن 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست