2777
2789

خوب نه

ولی برا هدیه خوبه

چرا حال ساعت؟

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

هست

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگیرم پس؟

لباس بهتره نیست؟ یه تیشرت مارک خوب مثلا یا یه بافت مارک خوب 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

خرید عروسی کردی؟اگر نکردی فکر نکن الان ساعت بخری واس خرید نمیگ ساعت میخوام ...‌

نه نکردیم تو عقدیم هنوز 

مامان بابا خودشون یک سکه پارسیان خریدن به دو میلیون منم لباس و کفش و ادکلن و ماشین اصلاح و.. تا الان براش خریدم 

و مامان بابا میگن توام سکه پارسیان بگیر همون یک و پونصد رو 

ساعت خوب نیست 

ولی خب موندم چه کنم

لباس بهتره نیست؟ یه تیشرت مارک خوب مثلا یا یه بافت مارک خوب

خیلی زیاد براش گرفتم و واقعا زیاد داره 

لباس کفش ماشین اصلاح ادکلن همه اینا رو تا حالا برای گرفتم و زیاد داره 

مامان بابا براش سکه پارسیان خریدن به دو تومن

به من میگن توام همون یک و پونصد رو سکه پارسیان بگیر که بعدا به دردش بخوره

ساعت حالا کسی نمیگیره و بعدشم ساعت با این قیمت،ساعت خوبی نمی‌دن

نمی‌دونم چه کنم واقعا

و امشب هم تولدشه

نه نکردیم تو عقدیم هنوز مامان بابا خودشون یک سکه پارسیان خریدن به دو میلیون منم لباس و کفش و ادکلن و ...

۱۵۰۰ ک خیلی کم حداقل ۴ تومن باید بزاری روش ی چیز درست درمون بخری .... حالا برای خرید نگ من همه چیزو از نو میخوام مورد داشتیم 

۱۵۰۰ ک خیلی کم حداقل ۴ تومن باید بزاری روش ی چیز درست درمون بخری .... حالا برای خرید نگ من همه چیزو ...

نه انقد نمی‌خوام هزینه کنم

اون برای تولد من یه چادر خرید به یک و ۳۰۰

خیلی زیاد براش گرفتم و واقعا زیاد داره لباس کفش ماشین اصلاح ادکلن همه اینا رو تا حالا برای گرفتم و ز ...

بنظرم مامانت راست میگه یه دست و گل سکه گزینه خوبیه

خیلیم شیک و منطقی بنظر میاد با یه کیک 

خب مامان بابا هم سکه گرفتنمنم سکه بگیرمبد نیست؟؟

میتونی بری طلا فروشی از این گوی یا شمشای طلا بگیری

دستبند چرم مردونه که طلا هم هست همین قیمتا در میاد برو بپرس حالا ببین چیا گیرت میاد 

عطر ادکلن دوست نداره؟ خودش جدیدا نگفته چی دلش میخواد؟