2777
2789
میتونی بری طلا فروشی از این گوی یا شمشای طلا بگیریدستبند چرم مردونه که طلا هم هست همین قیمتا در میاد ...

ادکلن براش گرفتم قبلا

اهل دستبند هم نیست

شمش طلا چیه و چطوریه؟؟

تو همین قیمت یک و پونصد هست؟

با سکه فرق دارع؟؟

ادکلن براش گرفتم قبلااهل دستبند هم نیستشمش طلا چیه و چطوریه؟؟تو همین قیمت یک و پونصد هست؟با سکه فرق ...

شمش طلا که با این قیمت نیست ، اگه قرار به طلاست همون سکه پارسیان بهتره ، قیمتش هم مشخصه چقدر هزینه کردی 

ولی حتما گل هم بگیر واسش 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ادکلن براش گرفتم قبلااهل دستبند هم نیستشمش طلا چیه و چطوریه؟؟تو همین قیمت یک و پونصد هست؟با سکه فرق ...

اگر اینستا داری سرچ کنی میاد بالا

به اندازه پولی که داری میری طلا فروشی بهت پیشنهاد گوی یا شمشای کوچیک میده که خب زیاد سنگین نیست ولی بنظرم برا سرمایه خوبه

یه سر برو طلا فروشیا بپرس ببین چطوری باهات حساب میکنم

بعد اگر دیدی صلاحیت نمیشه یا دوست نداری همون ساعت و گل خوبه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

شمش طلا که با این قیمت نیست ، اگه قرار به طلاست همون سکه پارسیان بهتره ، قیمتش هم مشخصه چقدر هزینه ک ...

آره گل و کیک رو می‌خوام بگیرم 

کیک رو سفارش دادم الان عکسشو می‌زارم 

و اینکه همه خونواده شون شام دعوتن امشب

اگر اینستا داری سرچ کنی میاد بالابه اندازه پولی که داری میری طلا فروشی بهت پیشنهاد گوی یا شمشای کوچی ...

ساعت از چند جنبه خوب نیست

یکی اینکه بابا موافق ساعت نیست

دو اینکه میترسم تو این قیمت ساعت خوبی بهم ندن

سه اینکه میترسم پیش خودشون فکر بد کنن که دیگه قرار نیست براش سر خرید عروسی واسش ساعت بگیریم.

ساعت از چند جنبه خوب نیستیکی اینکه بابا موافق ساعت نیستدو اینکه میترسم تو این قیمت ساعت خوبی بهم ندن ...

اره  اینم هست

نامزدته؟ خب یعنی جلو تو نگفته چی دوست داره؟

تازگیا دیدی ده تومنی رو رول میکنن تو جعبه و باکس گل قرار میدن؟ بعد طرف می‌کشه بیرون بنظرم اونم ایده خوبیه مردا از پول خوششون میاد اونم تو این اوضاع گرفتاری

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

اره اینم هستنامزدته؟ خب یعنی جلو تو نگفته چی دوست داره؟تازگیا دیدی ده تومنی رو رول میکنن تو جعبه و ...

آره هنوز تو عقدیم 

فعلا نظرم به همین شمش طلا جلب شده 

بعد این شمش هارو تو جعبه میزارن خود طلا فروشی؟؟

آره هنوز تو عقدیم فعلا نظرم به همین شمش طلا جلب شده بعد این شمش هارو تو جعبه میزارن خود طلا فروشی؟؟

اره پرس شده هست 

سرچ کنی برات میاره همه قیمتی هم هست

به طرف بگو من اینقدر پول دارم میخوام خرج نشه سرمایه کنم یه چی پیشنهاد بده ببین چی میگه بهت

اون چیه باز

گوی های کوچیک ریز برا سرمایه حتی پونصد تومنیشم دیدم می‌فروشند باید بری طلا فروشی ببینی چیزی تو این رنج گیرت میاد یا نه