2777
2789
عنوان

رفتارهای همکار متاهلم با من

159 بازدید | 7 پست

بچها من متولد ۸۶ام و نزدیک دوسالی هست که کار میکنم 

الان وارد یه شرکتی شدم که کار با نرم افزاره و فروشندگی با هم 

تو این بین یه همکار داشتم من از ۴ماه پیش که کاملا عادی بود آقا هست یعنی غیر سلام و تشکر هیچ حرفی نبوده 

حتی نگاه بدی هم نداشت که من متوجه بشم فقط گهگاهیی شوخی که با بقیه هم میکرد و عادی بود

حالا از یکماه پیش من مطلع شدم که این آقا نامزده و انقد خوشحال شدم با بچه ها 

یعنی اصلا هم بهش نمیاد متاهل باشه 

وقتی که میاد رد شده هی نزدیک تر میاد من که فاصله میگیرم میگه چرا فرار می‌کنی دارم سوال میپرسم 

یا پریروز داتشم سوار آسانسور میشدم منتظر بودم آسانسور باز شه اومد هی دم در اومد نزدیک به بندم حرف میزد یعنی بخدا میخاست بیاد تو حلقم تنها کاری که کردم این بود فاصله گرفتم تا همکارم اومد و سه تایی سوار آسانسور شدیم و با اون یارو تک نبودم

از بچها سوال کردم تاحالا شده پسرای اینجا بهتون کرم بریزن همه گفتن نه

دیروز رفتم استراحت چای بگیرم بلند داد میزنه که من متولد ۷۶ام 

بچها من دلم واسه خانمش میسوزه از طرفی ام میگم نکنه من فکر بد میکنم راجع بقیه و مردم منظوری ندارن چیکار کنم

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفده سالگی دقیقا چه سِمتی تو اون شرکت بهت دادن؟

صندوقداری یه بخشی به همراه فروشندگی 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

ببین قرار نیست تو در مورد  بقیه قضاوت یا فکر منفی بکنی . تو فقط و فقط حد و حدود خودت را حفظ کن اصلا نزدیکش نشو با احترام و فاصله باهاش رفتار کن . هیچ کس نمیدونه نیت اون آقا چیه اصلا تو نخ اش هم نرو اینو گفت اونو گفت بی خیال اش شو به کارت بچسب

خدایا شکرت

اینکه شاغل هستید یا نه ، کاری ندارم 

ولی تجربه نشون داده که توی محیط کار شدیدن باید حریم داشت 

بیش از ۲۲ ساله که توی محیطی کار میکنم که همه پرسنل آقا هستند، اونقدر حریم دارم که در عین حال که همه همکارا به محض ورود به اداره اول جلوی اتاق من سلام و عرض ادب میکنن و متقابل بنده عرض ادب دارم، در طی روز در صورتی که کار اداری داشته باشن، در همون حد وارد اتاقم میشن و میرن

میخام اینو عرض کنم ، تلفیق جذبه و احترام و مدیریت توی محیط کار لازمه

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد