2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیام میدین جواب نمیدن؟

نه دیگه ندادم 

اون  اویل  که رفت خیلی تلاش کردم درستش کنم 

اما نخواست گفت دیگه برنمیگرده 

منم دیگه بهش زنگ نزدم فقط تو دلتنگی و بدیختی سر میکنم 

۳ماه هر روز گریه میکنم 

۷کیلو وزن کم کردم 

همش زیر سرمم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

نه دیگه ندادم اون اویل که رفت خیلی تلاش کردم درستش کنم اما نخواست گفت دیگه برنمیگرده منم دیگه بهش ...

چرا اینطوری میکنی با خودت؟ حتی اگه برگرده مطمعن باش عشقت بهت اونقدر نبوده که گزاشته در نبودش به این حالو روز بیوفتی

تاپیکتو خوندم اون هم اوضاش سخته اما چه دلیلی داره که تو طفلی رو رها کرد؟ قیدشو بزن به خودت بیا 

رفتنی راه رفتنو یاد گرفتع

چرا اینطوری میکنی با خودت؟ حتی اگه برگرده مطمعن باش عشقت بهت اونقدر نبوده که گزاشته در نبودش به این ...

دست خودم نیست باور کن قرار بود بهمن ماه نامزدیمون باشه 

ولی من نمیدونم گناه من ابن وسط چی بود 

وقتی فامیلشون فوت شد و خبرشو دادن باهم بیرون بودیم  من داشتم سکته میکردم از رانندگی کردنش و اینکه از غم سکته نکنه خدایی نکرده 

چقدر التماسش کردم اروم باشه و ارومش کنم اون لحظه با اون رانندگی کردنش باورت میشه نگران جون خودم نبودم ؟نگران اون بودم چیزیش نشه فقط 

همش میگم خدایا چرا چی ازت خواسته بودم چه بختی بود من داشتم

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

دست خودم نیست باور کن قرار بود بهمن ماه نامزدیمون باشه ولی من نمیدونم گناه من ابن وسط چی بود وقتی فا ...

شاید لازم بود همین جا بشناسیش نه اینکه وقتی باهاش ازدواج کنی

ای آنکه دوست دارمت،اما ندارمت،جایت،همیشه در دل من درد می کند❤️‍🩹💚

شاید لازم بود همین جا بشناسیش نه اینکه وقتی باهاش ازدواج کنی

گناه من چیه؟

باید تا اخر عمرم انها باشم؟خدا اینو میخواد؟؟؟؟

ازدواج ناموفق 

اینم شکست دوم 

چی ازم مونده چه خکمتب ؟حکمت ابنه من تا اخر عمر سمت کسی ندارم 

گناه من چیه؟باید تا اخر عمرم انها باشم؟خدا اینو میخواد؟؟؟؟ازدواج ناموفق اینم شکست دوم چی ازم مونده چ ...

میری به موقعش من حاظرم شاهرگم گرو این حرفم بزارم

گناه من چیه؟باید تا اخر عمرم انها باشم؟خدا اینو میخواد؟؟؟؟ازدواج ناموفق اینم شکست دوم چی ازم مونده چ ...

ببین یه روز میایی همین جا میگی من ازدواج کردم بلاخره آدم موندگار زندگیم آمد

میری به موقعش من حاظرم شاهرگم گرو این حرفم بزارم

من ۳۲سالمه 

تا این سن عاشق کسی نشده بودم حز اون 

عجیب نیست؟مگه میتونم عاشق کسی دیگه بشم