سلام خانما من این ماه سینال اف زدم با لتروزول و کلومیفن الان یه هفته مونده به پریودم نوک سینه هام بزرگ شدن و درد دارن لبم به شدت ترک ترک و خشک شده و نفخ دارم و اینکه از بعد از امپول ها که زدو دل درد شبیه به پریود دارم و تخمدانام تیر میکشن کسی تجربه داشته که باردار بوده باشه و اینکه موقع سونو روز چهارده دکترم گفت تعداد خیلی زادی بولی داری تو هردو تخمدان و هرکدوم ۱۸ ۱۹ ۲۰ هستن
چون دارو مصرف کردی فعلا زوده برا تشخیص بارداری، بذار تا بعد موعد بی بی چک یا آزمایش بده
توکل به خدا انشالله باردار باشی
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.