2777
2789
عنوان

بارداری

56 بازدید | 6 پست

سلام خانما من این ماه سینال اف زدم با لتروزول و کلومیفن الان یه هفته مونده به پریودم نوک سینه هام بزرگ شدن و درد دارن لبم به شدت ترک ترک و خشک شده و نفخ دارم و اینکه از بعد از امپول ها که زدو دل درد شبیه به پریود دارم و تخمدانام تیر میکشن کسی تجربه داشته که باردار بوده باشه و اینکه موقع سونو روز چهارده دکترم گفت تعداد خیلی زادی بولی داری تو هردو تخمدان و هرکدوم ۱۸ ۱۹ ۲۰ هستن 

چون دارو مصرف کردی فعلا زوده برا تشخیص بارداری، بذار تا بعد موعد بی بی چک یا آزمایش بده

توکل به خدا انشالله باردار باشی

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون دارو مصرف کردی فعلا زوده برا تشخیص بارداری، بذار تا بعد موعد بی بی چک یا آزمایش بدهتوکل به خدا ا ...

میدونم و نگرانم چون میترسم علائم همین امپول ها باشه خیلی دوس داذم باردار بشم دعام کنین 

واسم دعا کن چهارم موعدمه 🥹

توهم واسه من دعاکن مال منم مثبت باشه..

انشالله بحق این شب عزیز مال تو هم مثبت باشه. بهم حتما خبربده.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.