سلام خانما من این ماه سینال اف زدم با لتروزول و کلومیفن الان یه هفته مونده به پریودم نوک سینه هام بزرگ شدن و درد دارن لبم به شدت ترک ترک و خشک شده و نفخ دارم و اینکه از بعد از امپول ها که زدو دل درد شبیه به پریود دارم و تخمدانام تیر میکشن کسی تجربه داشته که باردار بوده باشه و اینکه موقع سونو روز چهارده دکترم گفت تعداد خیلی زادی بولی داری تو هردو تخمدان و هرکدوم ۱۸ ۱۹ ۲۰ هستن
چون دارو مصرف کردی فعلا زوده برا تشخیص بارداری، بذار تا بعد موعد بی بی چک یا آزمایش بده
توکل به خدا انشالله باردار باشی
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻