2777
2789
عنوان

به روش بیارم

97 بازدید | 12 پست

شوهرم اصلا تا همین یک هفته اخیر اینستا نداشت قند شکن نداشت و وصل نمیشد اونم نمیرفت مطمعنم 😂🤦🏻‍♀️

الان داشتم چک میکردم تو دنبال کنند هاش چشمم به دوست دخترش خورد احتمالا از پارسال دنبال کنندش بوده چون یه پست طنز فرستاده بود شوهرم اصلا سین نزده بود  منم پرتش کردم بیرون 

بنظرتون دعوا راه بندازم و به روش بیارم؟؟؟

پیچ شوهرم خصوصیه عکس خودمون و بچه هارو میزاره بیوش هم جمله عاشقانه نوشته و پیچ منو تگ کرده 😐

تا هفته ی پیش اینستا نداشت 

بعد چجوری از پارسال دنبال کننده ش بوده؟؟؟؟

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تا هفته ی پیش اینستا نداشت بعد چجوری از پارسال دنبال کننده ش بوده؟؟؟؟

واقعا نیاز به توضیح هست گلم ؟؟😐 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

پیچ داشت وصل نمیشد نمیتونست بره توش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نگو 

اگه دوباره چیزی دیدی به روش بیار 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

تو اینستا کیا رو فالو دارهاستوری های دختره رو چک می کنه یا نهچه پیام هایی بین شون رد و بدل شده

کسایی رو که دنبال کرده فقط فامیل و دوست و اشنان با چن تا پیچ چرت و پرت

ولی کسایی که دنبالش کردن زیادن اکثریت هم نمیشناسم اکثریت هم پسرن

این دختره توشون بود پرتش کردم بیرون

پیچ دختره خصوصیه

شوهرم دختره رو فالو نداشت

حرفم نزدن دختره پست فرستاده بود شوهرمم اصلا باز نکرده بود

اگه شوهرت خودش میفهمه که باید تعهد داشته باشه

نیازی نیست دیگه تو دعوا راه بندازی

چون اینجوری توجه اونو بیشتر به سمت اون دختر می بری

ولی اگه خطایی صورت بگیره از سمت شوهرت

حق داری که وارد عمل شی

اگه شوهرت خودش میفهمه که باید تعهد داشته باشهنیازی نیست دیگه تو دعوا راه بندازیچون اینجوری توجه اونو ...

من همیشه به خودش از الکی میگم چکش نمیکنم اصلا مهم نیس مطمعنم بهش 😐🤦🏻‍♀️اما دروغ میگم 

حسابی تحت نظرمه و چکش میکنم  هیچ چیزی ازش ندیدم تا الان 

اما خب چرا دوست دختر سابقش رو راه داده تو پیچش ؟؟؟؟چرا پیامش رو پاک نکرد بلاکش نکرد

ازش بپرسم و دعوا راه بندازم

چند وقته ازدواج کردین؟

رابطه عاطفی تون چطوره 

کلا رفتاری چیزی ازش دیدی که چک میکنی

آدم بی دلیل کسی رو چک نمی کنه

حس زن هم قویه واقعا

یا چیزی قبلا بوده یا خودت از کسی ضربه ای خوردی که الان نمی تونی اعتماد کنی

یا اون حست درسته 

۹ساله باهمیم هفت ساله عروسی کردیممعمولی ایمنه صرفا انقدر تو سایت جریان های خیانت رو خوندم کلا بدبینم ...

کسی بخواد خیانت کنه

به چک کردن نکردن کار نداره

چرا ذهن تو درگیر مسائل منفی میکنی

روی خودت وقت بزار

به خودت برس

به خودت ارزش بده

آدمی که قرار باشه از زندگی تو حذف شه

این اتفاق میفته

دلتو آشوب نکن

کسی بخواد خیانت کنهبه چک کردن نکردن کار ندارهچرا ذهن تو درگیر مسائل منفی میکنیروی خودت وقت بزاربه خو ...

راست میگی عزیزم به حرفات نیاز داشتم خیلی استرس داشتم مرسی

خیلی زمان میبره تا یاد بگیرم رفتنی میره موندی راهی برای موندن پیدا میکنه 

راست میگی عزیزم به حرفات نیاز داشتم خیلی استرس داشتم مرسی خیلی زمان میبره تا یاد بگیرم رفتنی میره مو ...

دقیقا همینه

قرار نیست به خاطر این آدم خودتو فراموش کنی

شادی و آرامش از وجودت بره

هر اتفاقی هم بیفته

قدر وجود با ارزشت رو بدون