2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میگم‌یکی بهم درخواست دوستی داد قبول کردم پیام داد و اینا الان خوشم نیومد درخواست دوستشو لغو کردم دیگ ...

نه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

جیز خاصی نیست وقتتم هدر نده نگاه کنی.کل این قسمتا نقشه های سمیرارو نشون میده ک میخاد سیما رو از جشم مالک بندازه.پدر سیما مرد.هادیو میخاد ب سیما نزدیک کنه ک مالک دربارش فکر بد کنه ک باهم هستن.

جیز خاصی نیست وقتتم هدر نده نگاه کنی.کل این قسمتا نقشه های سمیرارو نشون میده ک میخاد سیما رو از جشم ...

اها مرسی عزیزممم

عروسیشون سمیرا بهم نزد اونشب؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

جیز خاصی نیست وقتتم هدر نده نگاه کنی.کل این قسمتا نقشه های سمیرارو نشون میده ک میخاد سیما رو از جشم ...

و مالک ک دنبال کسی می کرده ک شب عروسی پدر سیما رو آورده تو مراسمو و بعدم کشتش.سیما اصرار داره ک ب مالک ثابت کنه پشته این داستانا سمیراس ولی مالک باور نمیکنه واسه اینکه فک می‌کنه اگه سمیرا میخاست انتقام بگیره پروژه نروژیارو میتونست خراب کنه و نکرد ولی نمیدونه ک سمیرا دنبال اینه ک خودشو اینطور نشون بده ک تو سختیا اونه ک کنارشه

اها مرسی عزیزمممعروسیشون سمیرا بهم نزد اونشب؟

نه فقط آبروی سیمارو برد جلو مالک و جیزای از گذشته قایم کرده بودو اونشب مالک فهمید ولی عروسیو بهم نزد عقدش کرد.کلا با جریان عروسی و کاری ک تو نروژ با سیما کرد میخاد سیمارو از جشم مالک بندازه

نه فقط آبروی سیمارو برد جلو مالک و جیزای از گذشته قایم کرده بودو اونشب مالک فهمید ولی عروسیو بهم نزد ...

مرسی عزیزدلممممم