2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگم‌یکی بهم درخواست دوستی داد قبول کردم پیام داد و اینا الان خوشم نیومد درخواست دوستشو لغو کردم دیگ ...

نه

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

جیز خاصی نیست وقتتم هدر نده نگاه کنی.کل این قسمتا نقشه های سمیرارو نشون میده ک میخاد سیما رو از جشم مالک بندازه.پدر سیما مرد.هادیو میخاد ب سیما نزدیک کنه ک مالک دربارش فکر بد کنه ک باهم هستن.

جیز خاصی نیست وقتتم هدر نده نگاه کنی.کل این قسمتا نقشه های سمیرارو نشون میده ک میخاد سیما رو از جشم ...

اها مرسی عزیزممم

عروسیشون سمیرا بهم نزد اونشب؟

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

جیز خاصی نیست وقتتم هدر نده نگاه کنی.کل این قسمتا نقشه های سمیرارو نشون میده ک میخاد سیما رو از جشم ...

و مالک ک دنبال کسی می کرده ک شب عروسی پدر سیما رو آورده تو مراسمو و بعدم کشتش.سیما اصرار داره ک ب مالک ثابت کنه پشته این داستانا سمیراس ولی مالک باور نمیکنه واسه اینکه فک می‌کنه اگه سمیرا میخاست انتقام بگیره پروژه نروژیارو میتونست خراب کنه و نکرد ولی نمیدونه ک سمیرا دنبال اینه ک خودشو اینطور نشون بده ک تو سختیا اونه ک کنارشه

اها مرسی عزیزمممعروسیشون سمیرا بهم نزد اونشب؟

نه فقط آبروی سیمارو برد جلو مالک و جیزای از گذشته قایم کرده بودو اونشب مالک فهمید ولی عروسیو بهم نزد عقدش کرد.کلا با جریان عروسی و کاری ک تو نروژ با سیما کرد میخاد سیمارو از جشم مالک بندازه

نه فقط آبروی سیمارو برد جلو مالک و جیزای از گذشته قایم کرده بودو اونشب مالک فهمید ولی عروسیو بهم نزد ...

مرسی عزیزدلممممم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز